Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet legyőzni az...

Hogyan lehet legyőzni az "álmok megvalósításához" kapcsolódó bűntudatot?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy nem igazán tudok elszámolni magammal egy dologban és ezért szeretnék tanácsot kérni. Van egy régi "álmom", mégpedig az, hogy elutazzak Mexikóba. A helyzet az, hogy pár hónapon belül meglesz az utazás ára de egyre jobban úgy érzem, hogy csak a pénzt pocsékolom el, hiszen sok más, hasznos dologra is el lehetne költeni (ruhák, felújítás, stb.), tehát kárba veszettnek érezném az utazás árát de nagyon vágyom rá. A pénz, ha szabad így fogalmazni egyébiránt "nem hiányozna" (de bután néz ki így leírva, pláne, hogy egyszerű minimálbéres fizikai melós vagyok) mert van azon kívül egy kis vésztartalékom arra az időkre, ha beütne a baj. Szerintetek hibát követek el azzal, ha elutazom? Se kutyám, se macskám, szóval nem függök senkitől de egyszerűen rossznak érzem, pláne, hogy a családtagjaim is sokat dolgoznak és ők még egy magyarországi üdülést sem engedhetnek meg maguknak én meg egyből Mexikóba mennék...

Szerintetek mi legyen?

2013. szept. 15. 09:55
 1/1 anonim ***** válasza:
ha ez az álmod, akkor menj! családtagom is elment kirándulni, én nekem meg alig jön össze az alapszükségleteimre a pénz, de akkor sem irigyeltem tőle a pénzt, amit a kirándulására költött. Megérdemelte és én örültem, h jól érezte magát. Szóval menj:)
2013. szept. 17. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!