Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti nem unjtáok még ezt az...

Ti nem unjtáok még ezt az átlagos, gagyi életet?

Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Én néha nagyon megunom. A napjaim egyformák, semmi különös sincs az életemben ami egy kicsit felvidítana ezért néha szomoru vagyok. Egyfolytában valami gonddal nézek szembe és godolom még mások is vannak így. Sajnos nem mindig tudjuk úgy alakítani az életünket ahogy szeretnénk. Néha úgy érezzük, hogy minden ellenünk játszódik.

Sok sikert.

2013. szept. 13. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:

De ku.rvára.

Pedig annyira nincs átlagos életem. Prosti vagyok. De ez a pénzhajhászás kiborító.

2013. szept. 13. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Nektek is csak egy jó férfi/nő kellene..:D Aki mellett boldogok lennétek, és nem lenne időtök ilyeneken agyalni..:D Ezt amúgy pesszimizmusnak hívják..:D Mármint a problémátokat.. Keress valami olyan elfoglaltságot amitől jobban érzed magad, ami leköt, és ne mondd nekem hogy nincs ilyen..:D
2013. szept. 13. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ajjh ugyan már,egy f-sz/p-na nem fogja megoldani az élet nagy problémáit,azok még ott vannak.A párkapcsolatok csak az amerikai romantikus vígjátékokban terelik az emberek életét pozitív irányba.Persze a szerelem az más,de nem moonwalkolhatsz be egy kávézóba/bálba/konditerembe és jódlizhatod hogy "szerelmes leszek!",mert azzal maximum annyit érsz el hogy az emberek 200 méteres körben kikerülnek.
2013. szept. 13. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
haha:D én utálom azokat a nyálas filmeket, nem is szoktam nézni.. Én tapasztaltam, hogy egy párkapcsolat mennyire fel tudja dobni egy ember hangulatát, mindennapjait, mert úgy igen van kiért felkelni..:D Amúgy elsősorban nem a szexre gondoltam..:D De még ezernyi más elfoglaltságot lehet találni, járj konditerembe, sportolj, chatelj, találkozz a barátaiddal, szórakozz! Egy jó társaságot soha nem lehet megunni..:D Ne legyetek már ennyire pesszimisták, rengeteg dolog boldoggá tehet titeket, csak ne a problémákon agyaljatok, hanem a jó dolgokra koncentráljatok..:D
2013. szept. 14. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!