Szerintetek átlagos vagyok?
19,5 éves egyetemista lány vagyok, és:
-Hús-vér barátaim nincsenek, de képzeletbeliek vannak.
-Volt, hogy kiközösítettek.
-A gondolataim nagy részét nem mondom el senkinek.
-Nem vágyom a férj-gyerek-elhízás életútra.
Kb. ebben térek el másoktól, amúgy nagyjából olyan vagyok mint az átlag, vagy legalábbis az emberek jelentős százaléka.
Szerintetek lehet rám mondani, hogy átlagos?
Szerintem álj neki barátokat keresni ,mert a képzeletbeli baráraid nem fognak tudni segíteni ha baj van .
Amúgy nem vagy egy átlagos csaj az biztos :-)
"férj-gyerek-elhízás"
Mintha minden gyerekes anya el lenne hízva...
Igen, sajnos átlagos vagy, abból a szempontból, hogy nem mersz igazi barátságokba belemenni, mert ott lehet koppanni is, és ezt a kockázatot képtelen vagy elfogadni, ahogy a legtöbb ember.
Tudod, ha nem vállalod fel önmagad, akkor sosem lesz igazi barátod. Mert a baráttal lehet beszélni érzelmi dolgokról, ő tud a hibáidról, is, és nem fegyverként használja ellened, hanem elfogad, és megpróbál segíteni, hogy változtass rajtuk.
Képzeletbeliek? Mesélj nekem róluk (komolyan!,tudni akarom ez milyen.. Írj privibe)
miért közösítettek ki?
Nem vagy átlagos. Szerintem ezekkel a gondokkal meg gondolkodásmóddal csak különleges vagy! Nem akarsz úgymond "átlagos" lenni?
A szülés nem feltétlen vezet elhízáshoz. Meg utána le lehet fogyni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!