Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez már paranoiának számít?...

Ez már paranoiának számít? Vagy valami más?

Figyelt kérdés

Ha valami olyat kéne csinálnom amihez más emberekkel kéne kapcsolatot létesítenem,azonnal kibúvót keresek.

Akkor is ha valami apróságról van szó,megmondani valakinek mi volt a lecke,felvenni és odaadni valamit neki amit leejtett,mondani neki hogy egészségedre mikor tüsszent,ilyenek.Van hogy emiatt még lustának is néznek például tesin,pedig csak annyira rettegek attól hogy néznek miközben csinálok dolgokat,vagy mi lesz ha párba kell állni vagy csapatjáték jön,csak rossz dolgok történtek eddig velem ezekkel kapcsolatban.Vagy órán ha prezentációt kéne csinálnom inkább kapok egyest és nem csinálom meg,csak ne kelljen egyedül az osztály előtt beszélnem.

Van hogy nem is megyek be suliba mert nem akarok embereket látni.

Szóval eléggé extrém eset,azt hiszem.

Mit tehetnék?Vagy mi ez egyáltalán,van róla szakirodalom vagy ilyesmi?

2013. szept. 12. 16:55
 1/2 anonim válasza:
Négyszer álltam neki választ írni, de ilyen röviden, és felelősséggel nem megy, írj rám privátba, és megpróbálok segíteni. Nem vagyok pszichiáter, de lelki-segélyeztem pár évig, igaz felnőtteknek segítettem, főleg olyanoknak, akiknek összedőlt az élete.
2013. szept. 12. 17:38
 2/2 anonim ***** válasza:
ez nem paranoia,az más,ez antiszociális viselkedés. Terápia.
2013. szept. 12. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!