Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, ha ronda vagyok?

Mit tegyek, ha ronda vagyok?

Figyelt kérdés

Ömm.. 15/F vagyok, és tiszta ragya az arcom.

Szemüvegem is van, lehetőleg minél előbb átváltok kontaktlencsére, a hajamat is zselézem, így már az se tré, de nemtom hogy szabaduljak meg a ragyáktól.

Mondták már, hogy kenjem be ezzel, azzal, kajak kentem már mindennel hónapokon keresztül mindent kipróbáltam, de semmi.

Mondták, hogy menjek el kozmetikushoz, elmentem, le is szabta a ragyákat, de 1 hónap múlva újra ugyanannyi lett.

Mondta már azt is valaki, hogy használjak alapozót, de azt fix, hogy nem fogok, nem vagyok csaj :D

Szóval ez van, ha van valakinek megoldása, kérem írja le.

2013. szept. 8. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem sajnálod/sajnáljátok rá a pénzt, akkor szerintem maradj a kozmetikusnál.
2013. szept. 8. 13:34
 2/8 A kérdező kommentje:

Sajnálni nem sajnáljuk, csak nincs rá pénz :D

Főleg havonta. Véglegesen kéne megszüntetni ezeket a cuccokat.

2013. szept. 8. 13:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem probálkoztál böröd színéhez veszel arcpudert és azzal bepuderozod az arcot.Amikor az én arcom ragyás akkor be szoktam puderozni és attól annyira nem látszódik a a ragya.Lehet kapni olyan arckrémet amitől bekened a ragyákat akkor nem fog látszani.

Kiprobáltad a szoláriumot?Ált sok szolizástól leszoktak száradni a ragyák,nekem ez bevált.

2013. szept. 8. 14:50
 4/8 A kérdező kommentje:

"Lehet kapni olyan arckrémet amitől bekened a ragyákat akkor nem fog látszani."

Ömm.. mi a neve ennek az arckrémnek?

2013. szept. 8. 16:14
 5/8 anonim válasza:
Ha tele van aknéval, pattanással és egyéb mindenféle "jóval" az arcod, érdemesebb és több értelme lenne elmenni egy bőrgyógyászhoz, amúgy mindezt a genetika, a stressz, a környezet (piszok a levegőben, mindenhol) és a táplálkozás is befolyásolhatja. A kozmetikus egy drága és nem maradandó megoldás (mármint a tiszta arcbőr nem maradandó).
2013. szept. 13. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én is elmentem bőrgyógyászhoz, ahol adtak krémet. Ha neked nagyon súlyos, lehet, hogy még gyógyszeres kezelés is előfordulhat. Arról nem is beszélve, hogy lehetséges, hogy a pubertásod végével el kezd a bőröd is tisztulni.
2013. szept. 13. 19:36
 7/8 anonim válasza:
15 évesen én is egy ronda kis szemüveges ragyás bagoly voltam. Az egyetlen trükk, hogy nem szabad elvakarni. Így váltam mostanra bombázóvá - amivé te persze nem fogsz attól még :D
2013. szept. 14. 01:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az előző úgy érti, hogy nem fogsz nővé változni!
2013. szept. 14. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!