Létezik olyan, hogy idővel az ember érzései kihalnak?
Tehát ért pár "trauma" szerelem, depresszió, gyűlölet, önsajnálat, és ehhez hasonló dolgok. Érzékeny srác vagyok, de ezek mellett "kemény" is. Tehát büszke vagyok, és nem vallanám be hogy mondjuk érzékeny vagyok. Empatikus vagyok, és "jószívű", de ezeknek ellenére gonosz dolgokat tettem, azokkal akikre haragudtam, így még lelkiismeretfurdalásom is volt. Láttam sok videót kínzásokról, és gyilkosságokról, tonnaszámra.
A lényeg, hogy igazából minden után már nem érzek szeretetet, egyszerűen kihalt belőlem a szeretet érzés, már nem tudom milyen szeretni valakit, és rengeteg érzelem kihalt belőlem mondjuk az öröm, és a hála is.
Konkrétan bizonyos érzelmek megszűntek bennem, kezdek olyan lenni mint egy psichopata, aki csak apátiát érez.
Létezik olyan, hogy kihalnak bizonyos érzések, vagy egy ember 180%os fordulatot vesz, és teljesen más ember lesz, mint aki volt ? HA 1000 évet élhetne valaki, akkor 900 évesen teljesen más ember lenne, mint 30 évesen ?!
Kifejtettem amit akartam, véleményekre lennék kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!