Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj ha nem erdekelnek most a...

Baj ha nem erdekelnek most a pasik?

Figyelt kérdés
Ugy erzem, hogy nincs szuksegem pasira, gondolom ettol meg nem lessz valaki leszbi ha nem erzi ugy hogy pasi kene neki.Volt ket nagyon hosszu kapcsolatom, par honapja fejezodott be az utolso azota nem is kell uj kapcsolat.Baratok teren pedig rosszul allok.Nincs egy olyan baratnom se akit a legjobbnak mondhatok,akivel rendesen el tudok beszelgetni es ez hianyzik nekem egy jo barat..Szerintetek ez normalis, ugy gondolom hogy a barati problemam miatt nem erdekelnek most a fiu.Szerintetek miert van ez?
2009. nov. 2. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
AZt nem tom de kíváncsian várom a válaszokat mert én pontosan ugyanolyan helyzetbe vagyok mint te
2009. nov. 2. 14:44
 2/11 anonim válasza:
67%

Én 15 éve küzdök ezzel a problémával. És határozottan nem vagyok leszbi. Nem vagyok egy tipikus nő, és nem is érdekelnek a nők általános, felszínes témái, na innen kezdve magányra ítéltem magamat. Nők nem szimpatizálnak velem, mert nem vagyok hajlandó velük receptekről, műkörmökről meg mások magánéletéről vihorászni; férfiak meg mind csak kufircolni akarnak. Mi marad? Kutyák? Net? Melegek? Na igen, belegondoltál már abba, hogy egy meleg barát mekkora kincs lenne? Halálkomolyan mondom. Náluk megértőbb, értelmesebb, és őszintébb barátra a holdon sem lelnél. Én még sajnos eggyel sem találkoztam élőben.

A pasizás mellőzése pedig egy picit sem ciki. Lelki szükségleteid vannak, jogos, hogy a leveshez kanalat, a húshoz villát keresel. Lelki életre a pasik nem alkalmasak, valljuk be.

Csak arra vigyázz, hogy ne szokd meg ezt az állapotot. Igaz barátra lelni olyan, mint ránézésre kiszedni egy nitrogénmolekulát a levegőből, van, akinek sikerült már?

Pasik meg kellenek néha. Mázli lenne, ha olyan pasit találnál, akivel beszélgetni is lehet. Esetleg keress femininebbet. Akad, amelyik amellett nagyon szexy és férfias is tud lenni.

Hogy őszinte legyek, arra, hogy találsz egy barátot, kevesebb esélyt látok... Vagy én vagyok megkeseredett? Bocs, hogy nem tudtalak felvidítani.

2009. nov. 2. 15:01
 3/11 A kérdező kommentje:

semmi baj, az igazat irtad le, es nagyon orulok a valaszodnak :)

en remenykedek benne hogy tallaok egy szemelyt akit igen a legjobb baratomnak mondhatok, en sem svagyok az a hu de lanyos alkat, de azert varom mar h leljek valakit aki rendes es megerto is egyben.De hogy mikor es hol lessz meg egyaltalan lessz ilyen szemely az ugyis kierul.

2009. nov. 2. 15:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Velem is ugyan ez van már évek óta!

Ha a baráti körödben nincs rendben semmi, akkor a szerelmi életed is romokban van! Nekem is volt egy barátom, én szakítottam vele, de azóta én nem vágyok egy férfira se! Vannak akik tetszenek, vagy ilyesmi, de egyszerűen ha közelednek én hányni tudnék. Régen szinte csak fiú barátaim voltak, most már alig van 1-2.. Eddig ennyi se volt.. az idő múlásával véget ér, és ismét belevethetjük magunkat a szerelembe! :)

2009. nov. 2. 16:53
 5/11 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Amúgy, ha így érzitek, nem túl nagy baj. Később majd valószínűleg változnak az érzések.

2009. nov. 2. 22:24
 6/11 A kérdező kommentje:
18 vagyok
2009. nov. 2. 22:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Lassan 17 utolsó vok.
2009. nov. 3. 19:36
 8/11 anonim válasza:

22:24-es! Te hány éves vagy?

Látod, semmi okosat nem írtál, itt a legkevesebbet számít az, hogy a kérdező hány éves. Van egy problémája, amire választ várt. Szerinted te segítettél rajta? Francot.

A hozzád hasonlók - akik az életben észérvek helyett mindig az életkoruk mögé bújnak - soha semmit nem tesznek hozzá a világ fejlődéséhez. Csak rombolnak.

2009. nov. 3. 21:12
 9/11 anonim ***** válasza:
És te válaszoltál?
2009. nov. 5. 18:29
 10/11 anonim ***** válasza:

22.24 vagyok.

Ott a válasz is, csak el kellene olvasni.

Aki neg szidott, az nem válaszolt.

2009. nov. 6. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!