Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » És te mit várnál el? (lent)

És te mit várnál el? (lent)

Figyelt kérdés

Volt egy kérdés, ami arra kérdezett rá, hogy ki mennyit fizetne egy vadidegen életéért.

Sokan nemhogy semmit nem fizetnének, hanem még ők maguk szeretnének végezni azzal a bizonyos ismeretlennel.

A kérdésem az, hogy ha te lennél az a vadidegen és tudnád, hogy egy olyan embertől függ az életed, aki nem is ismer téged, akkor mit várnál el? Mennyi az a minimum összeg amire már azt mondod, hogy ez korrekt , nem várhatsz többet tőle?

2009. nov. 2. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:

attól függ hogy mennyire gazdag az ember

ha szegény akkor nem sokat

de ha milliomos akkor néhány millió

2009. nov. 2. 14:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem várnék semmit, mert tudom, hogy én sem fizetnék. Sőt.
2009. nov. 2. 14:14
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

"Sokan nemhogy semmit nem fizetnének, hanem még ők maguk szeretnének végezni azzal a bizonyos ismeretlennel. "

na ezért "imádkozom" h pusztuljon ki az emberiség! undorító, szánalmas és beteg teremtmények vagytok. igen, vagytok, én inkább vallom magam állatnak...

2009. nov. 2. 14:20
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
jajó, most néztem utána, azok elmebeteg, antiszociális, megkeseredett szaremberek, de hogy a kérdésre is válaszoljak, nem várnék el semmit sem, hisz nincs kittől....
2009. nov. 2. 14:32
 5/9 anonim ***** válasza:

14:20-as

Igazad van.:P

A kérdés viszont egy kicsit hülyeség.

2009. nov. 2. 14:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

SEMMIT mert az emberek többsége csak a saját

érdekeit előbbrejutását nézi

2009. nov. 2. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
hogy mit várnék el?? azt hogy hülye kérdéseket ne tegyenek föl:) (mellesleg ez nem ojan hülye kérdés, csakhát azt se kérdezik meg hogy hugyoznál-e a marson..mert ugyse lesz ilyen érted)
2009. nov. 2. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:

A kérdés abszurd.

Egyrészről vannak, akik az égő házból sem mentenék ki a szomszéd gyerekét (másik kérdésben), másrészt van, aki a szavak szintjén kész Teréz anya.

Ha magamat nézem, egyrészt van bennem egy olyan "erkölcsi iránytű", hogy mi lenne a helyes, mit várnak el tőlem mások és hogyan kellene úgy cselekednem, hogy az nekik megfeleljen. Másrészt tisztában vagyok vele, hogy nem tudom megoldani a világ összes gondját-baját. És azok sem tesznek így, akik tőlem ezt várnák el. Mert "az milyen jó"! Ezért nem is osztogatom szét a kevés pénzem, pedig tudom, hogy van aki jobban "rászorulna". Nem vagyok se szent, se álszent. Ezért nem várnék el semmit másoktól sem. És el sem ítélném érte a másikat. Persze haragudnék rá, és dühös is lennék, de ez ebben a helyzetben érthető volna, nem? ;)

2009. nov. 3. 11:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Nézzétek meg, hamarosan a mozikban Gamer Játék a végsőkig!

Ja amúgy ah engem meg venne valaki, akkor természetesen én nem határozhatnám meg az összeget és persze csak azt tehetném amit ő mond! szóval még mielőtt alkut kötne én szépen távoznék önkezűleg a másvilágra4 Inkább végzek magammal, mint hogy másé legyek, mint testileg és lelkileg!

2009. nov. 6. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!