Nagyon elborult az elmém, ha prostituáltként templomba szeretnék menni?
Ma reggel mikor kinyitottam a szemem, az jutott eszembe, hogy ott talán egy kis békére lelnék, mert mostanában eléggé el vagyok keseredve. Tudom, hogy nem jó, amit csinálok, de 130 e ft-ból egyedülállóként nem lehet megélni egy kisgyerekkel. Akkor sem, ha van apukája is, aki imádja, és felváltva vagyunk vele.
A hazudozás is eléggé megerőltető egy idő után stb...
természetesen nem vall elborult elmére
a keresztény vallás ugyan kimondja, hogy ne paráználkodj, és amit teszel az ennek számít, de a keresztény egyháznak nem akadtak megélhetési gondjai..
menj nyugodtan, hallgasd a prédikációt, talán valami új építő ötletet is rejthet, amivel javítani tudsz az életeden!:) javaslom egyébként a református prédikációt, mert több hangsúlyt fektetnek a tanító szövegre, mint a "kötelező részek"re, mint pl a katolikusoknál az "én bűnöm" meg a hasonló magolt szövegek.. szóval még tanulhatsz is belőle jókat:)
amúgy én nem vagyok vallásos, de tudom, hogy ha megnyugvás kell az embernek, akkor azt a templomban megtalálja:)
és a gyerek előtt is jó példa amúgy:)
jó megbékélést!:)
református vagyok, és az is tény, hogy közelebb áll hozzám az, hogy nem csicsásak a templomok, és hát kevesebb rosszat olvasni a papjaikról.
viszont a katolikusoknál van gyónás. az azért tetszik, mert bármit ellehet mondani anélkül, hogy elítéljenek és más megtudja.
legalábbis a filmekben így látni. :)
egyébként reformátusként mehetnék katolikus templomba gyónni?
nem értek hozzá, de szerintem ja
ha a keresztelkedés miatt nem engedik, akkor ássák el magukat, vizet prédikálnak
menj és gyónj.. esetleg a fülkében megemlítheted, hogy református vagy és ez mennyire számít, de egy normális pap nem bánt ezért
keress egy vagy fiatal, vagy nagyon öreg papot:D
sajnos azt kell, hogy mondjam, nincs barátnőm.
három lány tudja, hogy mit csinálok. az egyik szerintem simán elmondta a legjobb barátnőjének meg másnak is. a másik szintén ezt a dolgot csinálja. a harmadik elmondta a párjának, holott meg sem kérdezett, hogy mit szólnék hozzá. szóval nem bízom senkiben. ez is nagyon rossz. arra is gondoltam már, hogy női pszichiáterhez vagy pszichológushoz megyek, de nem tudom, hogy elmondanám-e.
vicces, hogy amit megkeresek, azt valahol orvosra kellene költenem, mert kiborító ez a téma.
Utolsó válaszra:
Szóval dughatsz, sz*phatsz, gyilkolhatsz, lophatsz, de ha meggyónod, akkor megnyugszik a lelkiismereted.
Ez egyrészt arra jó, hogy állandó lelkiismeretfurdalást okozzon, másrészt meg feljogosít bármire. Szerintem a csuhások azért fejlesztették ki, hogy a kis bűneik alol feloldozást nyerjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!