Kiutaztam amerikaba (esta) atleptem 3 honapot kesobb meghazasodtam 8 honappal a vizumom atlepese utan a 11. honapban. Templomba nem kamubol! 11. honapja voltam itt. Van ra lehetoseg hogy ne tiltsanak ki hiszen hazas vagyok?
11. honapja voltam itt - ugyerted 'vagyok', nem?
Kitiltani nem fognak, legalabbis nem ugy mint masokat, hogy 1-10 evig nem johetnek vissza, de elofordulhat, hgoy elutasitjak a kerelmeteket es Magyarorszagrol kell intezkedni.
Mindegy mi mit irunk, mert mindenki helyzete mas. Ha azt irom en ismerek olyat, az nem jelenti azt, hogy te is igy fogsz jarni.
Tessek ilyen esetben ugyved velemenyet kikerni. Vannak ugyvedek, akik ajanlanak elso egy ora tanacsadas ingyen, vagy valami minimalis osszegert.
En azt olvastam, hogy akik a 90 nap lejarata utan adjak be a kerelmet, azokat az USCIS elutasitja, de nem biztos hogy titeket is elfog.
Tessek beadni a papirokat es majd kiderul. Kiutasitani (legalabbis evekre) nem fognak, nem tehetik, mert amerikai allampolgi a ferjed, de lehet hogy megnehezitik az ugyeteket...
Mindenkepp ugyved tanacsat kerni, mert ok jaratosak ezekben es ismerik a kiskapukat!
Ezt azert nem irtam le az elso kerdesnel,mert sajnos nem tudtam olyan hosszan elkuldeni,igy kitoroltem a felet!!
Csak attol felek, es igazabol az is a kerdes,hogy ugyveddel termeszetesen van e valami esely ra,hogy nem tiltanak ki!mert az hogy hazas vagyok arra eloszor azt mondtak hogy az rendben van ,csak a masik emigraciohoz kell elmenjek,a masiknal viszont nemis tudtak hogy hazas vagyok annyit tudtak,hogy atleptem a vizumot es azert kuldtek oda,mikor mondtam h egy honapja hazas vagyok akkor kozoltek,hogy sajnaljak ..megse hallgttak semmi...tehat hogy ugyveddel ezt meg lehet e valtoztatni,miutan kozoltek hogy el kell hagyjam az orszagot..
En nem tudom ti hova jartok, mi csak beadtuk a zoldkartya kerelemhez egy csomo papirt (postan), meg fenykepet, meg hazassig igazolast stb. es levelben ertesitettek a kovetkezo lepesekrol (hianyzo dokumentumok, ujjlenyomat vetel idopontja, interju idopont stb.)
Elo embert csak az interju napjan lattunk eloszor.
Ezt:
I-485, Application to Register Permanent Residence or Adjust Status
Meg meg egy par nyomtatvanyt.
Ti ezt bekuldtetek? Ugyved mit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!