Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyit fizetnél egy vadidegen...

Mennyit fizetnél egy vadidegen ember életéért?

Figyelt kérdés

nem tudhatod előre sem a korát, sem azt, hogy hogyan él és semmit. Csak akkor tudod meg, ha már kifizetted.

(lehet, hogy 80 éves és alig él, de az is lehet, hogy újszülött)

Senki ne írjon ilyet, hogy ha...ez vagy az, mert nem tudhatsz róla semmit előre!!!!

2009. nov. 1. 20:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Semmenyit. Miért kéne fizetnem? Megölik különben vagy akkor lenne egy szolgám vagy mi? Amúgy nem érdekelnek az idegen emberek, ezért nem fizetnék.
2009. nov. 1. 23:14
 12/17 anonim ***** válasza:
életet életért...legalább jó emberként halnék meg, nem mint egy féreg. Amúgy pénzt nem. hehhe. amúgy is gonosz ember vagyok, de szeretnék meghalni valakiért. lehet idegen is, akármi. elvégre ember. Amúgy leszarom ki mikor hal meg, kit mikor ölnek meg..
2009. nov. 2. 14:22
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

Szegények vagyunk, amennyit tudnék adnék, csak hogy életbe maradjon az a valaki, bárki is legyen az.

17/L

2009. nov. 2. 18:47
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
lehet bunkó vagyok, de egy vadidegenért semennyit. lehet utána felőlem akár az amerikai elnök is. leszarom.
2009. nov. 4. 19:20
 15/17 anonim ***** válasza:
45%
Szánalmas,hogy az emberek azzal menőznek,mennyire gyűlölik az embertársaikat.Ide jutottunk!:( És ördögi kör..
2009. nov. 5. 23:35
 16/17 anonim ***** válasza:

én ha korlátlan mennyiségű pénzem lenne, akkor bármennyit, mert szerintem, még akkor is, ha sorozatgyilkos megérdemli az életet azért, hogy kigyógyulhasson a kényszeres sorozatgyilkolásból...max bevinném a börtönbe, és kérnék neki terápiát.

ha nem lenne korlátlan mennyiségű pénzem, akkor is azon lennék, hogy megmentsem. a börtönben ingyen is feladhatom...:D

2009. nov. 6. 19:56
 17/17 anonim ***** válasza:
46%

Rohadtul nincs jogom mások felett uralkodni! Még a gyerekem felett sem lesz! Nekem őt csak terelgetnem szabad és nevelni, hogy mikor felnő egyedül is tudjon boldogulni, de ő nem az én tulajdonom! Egy embernek maximum csak saját maga a tulajdona! És amit megteremtett magának a két kezével. Ilyen kérdést feltenni, de komolyan felháborító!!

Most ez az egész az új mozifilmből jött? Gamer Játék a végsőkig, vagy mi??!

2009. nov. 6. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!