Az égő házból kit vagy mit mentenél ki?
Nagy a tűz, már csak egy helyre juthatsz el ezek közül:
1: a háziállatodhoz aki a szobában van bezárva (kutya, macska, akármi)
2: a szomszéd kisfiához akit egyébként csak látásból ismersz
3: a táskádhoz amiben benne van a bankból felvett 1millió forintod
Válasszatok szigorúan csak ezekből! És komolyan! :)
Én azt a sok töketlen tűzoltót menteném ki, aki nem tud dönteni... :D
Amúgy a szomszéd gyereket, mert a kutyámat nem tartom a lakásban, a pénzem meg a bankban van. 1x1.
Hát ez komolyan nagyon elszomorító...
"Elnézést, hogy nekem semmit nem jelent egy idegen ember/gyerek"
Gratulálok.Ezért tart ott a világ,ahol tart... Majd ha egyszer Veled történik valami baj, nem feltétlenül ilyesmi,csak pl. tegyük fel elájulsz az utca közepén, remélem senki nem fog segiteni...Sokszor kerültem ilyen "bajba" és szerencsémre , IGAZI emberek voltak körülöttem, akik segitettek és én is sokszor segitettem másoknak...Remélhetőleg,csak egy idióta kis kölyök vagy, és majd kinövöd ezt a gondolkodást...
Én is a gyereket menteném ki.
Közbe a szivem szakadna a macskámért(imádom)
A pénz ilyen esetben eszembe se jutna...
"Hol van leírva hogy nekem segíteni kell máson?"
Olvasd el a kérdésed végét :)
Egyébként én otthagynám a házőrzőt, ha így őrizte a házat, a szomszéd gyerekét, ha életében először át kellett jönnie emiatt tök egyedül, az egy milka valószínűleg nekem is csak a képzeletemben létezne, tehát elég tűzálló... Meg így hamar kijutnék, hogy a környékről gyorsan összeszedjek pár idiótát, aki azzal akarja keseríteni mások mindennapjait, hogy mindent véresen komolyan vesz... Míg az ingyen tűz ki nem alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!