Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mik a reggeli első gondolataid?

Mik a reggeli első gondolataid?

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 10:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Hogy már megint egy szar nap..
2009. nov. 1. 10:56
 2/26 anonim ***** válasza:

a mai konkrétan az volt,h holnap megint suli lesz,és inkább meghalnák,mint sem suliba mennék.

egyébként általában az mint az elsőnek,de kivétel ha nyár van,akkor mindig jó a kedvem:)

2009. nov. 1. 10:58
 3/26 anonim ***** válasza:
az h még visszafekszek aludni, de akkor megint d-un lesz kelés... minden reggel eljátszom :S
2009. nov. 1. 11:11
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Én izgatottan kelek fel, mert egy újabb nap a lehetőségeknek.reggel mégcsak azt gondolod,hogy megint egy átlagos nap, és közbe meg lehet estére milliomos vagy, mert nyersz a lottón.Vagy pont a mai nap fogsz találkozni azzal az emberrel aki megváltoztatja az egész életedet.
2009. nov. 1. 11:18
 5/26 anonim ***** válasza:
Kb ezzel: Holnap sulíííí! :(
2009. nov. 1. 12:54
 6/26 anonim ***** válasza:
76%

ma reggeli első gondolataim:

Hu bakker lassan fel kéne kelnem. vajon mennyi lehet az idő, meg kéne néznem, de akkor ki kéne nyitnom a szemem. De fura álom volt. Na mindegy kinyitom a szemem. Mi ez a homály? huuu, még picit bizserget a tegnapi füves cigi hatása! (ennek nagyon megörültem) Tényleg, tegnap betéptem :D Várjunk csak? Kávé illat?? tehát valaki már ébren van a családból. Remélem lesz cigije, mert az utolsó szálamat tegnap beáldoztam tekerni. Na jól van hát, feltápászkodom és szembenézek egy újabb kemény nappal! Milyen nap van ma? Bakker temetőőőő! Fuck!

2009. nov. 1. 12:58
 7/26 A kérdező kommentje:
:-)
2009. nov. 1. 14:48
 8/26 anonim ***** válasza:
a tegnapi nap szánalmas folytatása
2009. nov. 1. 15:15
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

"jajjjj neeee..már 5óra van..ledőlök még 5percecskére.."

a sok 5 percecske után idegbetegen rohanok a fürdőbe ,mert nagyon késésre állok..:S:/

2009. nov. 1. 15:44
 10/26 anonim ***** válasza:

Az attól függ...

Ha suli és koránkelés: "Jaj neeee, aludni akarooook"

Hétvégén: "Hm de jót aludtam, na várjunk még egy kicsit fekszem itt..":D

2009. nov. 1. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!