Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a sz*rt képzelnek magukról?

Mi a sz*rt képzelnek magukról?

Figyelt kérdés
semmi extra kérdés...biztos mindenki találkozott már ezekkel a tipikus kislányokkal...hogy őket idézzem egy pár pillanatra "szercsilávcsiivan pussz djágám stb" mindegyik egyformán öltözik, egyforma zenéket szeret, mindegyiknek volt már kb 2348 pasija, mindegyiket imádta (egy hétig...max2) aztán vége....ez haggyán elviselem...DE mért hiszik azt magukrol hogy nekik mindent szabad? hogy öök alegcsinosabbak a világon? hogy mindenki rájuk figyel?...és legföképpen...mért gondolják azt hogy ha egy srác beléjükszeret akkoris ugyanugy eldobhatják maguktol mint mindenki mást?....mért nem törödnek mások érzéseivel?...el nem tudom képzelni mit gondolhatnak...vagy mit érezhetnek amikor látják hogy valaki retekszarul van miattauk...aki esetleg tuggya aválaszt hajráá:) 14/L
2009. nov. 1. 00:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
az ilyen embereknek nincsen agyuk ,sajnálom a haverodat ,aki így járt..de azaz igazság ,hogy a pasik se jobbak ,sőt..."lyuk lyuk a keret más" ,szóval egyik kutya másik eb..nem kellene ilyenekkel keverednetek:)
2009. nov. 1. 15:50
 12/18 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat:) asszem a legjobb ha öszintén mindenkinek a szemébe vágom hátha elgondolkodnak rajta...de végülis mindegy csak de szorakozzanak a barátaimmal....:)
2009. nov. 1. 17:53
 13/18 anonim válasza:

Nem vagy egyedül, de azok a kölykök, akiknek sok pénzük van bármit megtehetnek, de egyet jegyezz meg, ők soha nem tudják megtapasztalni milyen pl az igazi szerelem, szeretet... és persze a kétkezű kemény munka, mert a kedves szülők mindent a fenekük alá tolnak!!!

Hidd el te jobb helyzetben vagy, mert bárhová is mész, mindig lesznek normális barátaid!!!

2009. nov. 2. 17:05
 14/18 A kérdező kommentje:
igen tudom és köszi:)
2009. nov. 2. 21:56
 15/18 anonim ***** válasza:
szerintem ne mondj nekik semmit ugysincsenek azon a szinten ,hogy felfogják milyen károkat okoznak másokban és ezzel csak te kerülsz kellemetlen helyzetbe ráadásul az ő szintjüket is megütöd!!!nem érdemes konfrontálódni az ilyenekkel , tudom könnyű mondani nekem is nagy igazság érzetem van ,de én eddig mindig ráfáztam ,amikor kinyitottam a számat..
2009. nov. 2. 23:47
 16/18 A kérdező kommentje:
jah tudom dehát ilyen az élet....aki kimeri mondani az igazat az a rossz ember aki meg hazudok az a jóó...szal inkább télleg magamban tarom elég ha én tudom hogy nekem van igazam:D
2009. nov. 3. 19:55
 17/18 anonim ***** válasza:

engem, is iszonyatosan ki tud akasztani az ilyen!! én van amikor meg tudom tartani magamnak a véleményem, de van amikor egyszerűen nem megy és mindent rázúdítok az ilyen hmmm hogy is mondjam "furcsa" emberekre. tudom, hogy ez nem jó, de legalább nem a barátaim isszák a levét.

én megpróbálok nem foglalkozni velük, ami általában be is válik. a barátodnak, meg szerintem először meg kellene még jobban ismerkednie ezekkel a lányokkal, és ha látja, hogy ez nem lesz jó, akkor hagyja a francba. ha meg nem ismeri fel, akkor segíts neki finoman. :)

13/l

2009. nov. 6. 20:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Építő jellegű kritika, hogy ne változz: Azzal nem leszel különb, hogy utálkozol és szidod őket. Jó, hogy máshogy gondolkodsz. Mutass példát. Olvass, tanulj, nevess sokat és legyél kedves. Velük is!! Fogadd el, hogy ök ilyenek. Nekik ennyi eszük van...neked legyen több. Ne a külsejük alapján itéld meg őket. A barátod meg idövel majd tanul a hibáiból és azok a lányok fognak tetszeni neki akik értelmesek. Örülj neki, hogy ilyen vagy és ne idegeskedj rajtuk=)
2009. nov. 10. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!