Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a sz*rt képzelnek magukról?

Mi a sz*rt képzelnek magukról?

Figyelt kérdés
semmi extra kérdés...biztos mindenki találkozott már ezekkel a tipikus kislányokkal...hogy őket idézzem egy pár pillanatra "szercsilávcsiivan pussz djágám stb" mindegyik egyformán öltözik, egyforma zenéket szeret, mindegyiknek volt már kb 2348 pasija, mindegyiket imádta (egy hétig...max2) aztán vége....ez haggyán elviselem...DE mért hiszik azt magukrol hogy nekik mindent szabad? hogy öök alegcsinosabbak a világon? hogy mindenki rájuk figyel?...és legföképpen...mért gondolják azt hogy ha egy srác beléjükszeret akkoris ugyanugy eldobhatják maguktol mint mindenki mást?....mért nem törödnek mások érzéseivel?...el nem tudom képzelni mit gondolhatnak...vagy mit érezhetnek amikor látják hogy valaki retekszarul van miattauk...aki esetleg tuggya aválaszt hajráá:) 14/L
2009. nov. 1. 00:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%

Húha. Valaki nagyon féltékeny itt.

Próbálj magaddal foglalkozni és ne azzal hogy mások hogy viselkednek. Ezzel csak őket erősíted hogy tényleg mindenki rájuk figyel hisz te is.

2009. nov. 1. 00:22
 2/18 anonim ***** válasza:
60%
ja és a fiúkat se sajnáld. Ők választottak olyan lányt aki úgyis elhagyja őket. mert te persze örökre egy pasival fogsz lenni gondolom. Már úgyértem ha végre nem más lányok pasi ügyeivel foglalkozol hanem a magadéval.
2009. nov. 1. 00:24
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
semmi extrát. gyerekek, buták, él a csordaszellem bennük, nincs egyéniségük, csak nagy arcuk. anno utáltam az ilyeneket. azóta felnőttek és van köztük, akiknek megjött az esze. van, akinek nem.
2009. nov. 1. 00:25
 4/18 A kérdező kommentje:
félre van értve a szituációó:) az egyik igen jo barátomat 3 év leforgása alatt kb 4szer b*szták át...nem féltékeny vagyok... csak kiakaszt hogy ennyi nekik hogy valaki beléjükesik, két hétig nyálazzanak aztán ellökik maguktol...neki igy jo(gondolom) de akit átvertek az irtoszarulérzi majd magát...én az utcára nem mennék ki ha ezt müvelném vkivel...érted...
2009. nov. 1. 00:26
 5/18 A kérdező kommentje:
kössz az értelmes választ 0:25ös:)
2009. nov. 1. 00:27
 6/18 anonim ***** válasza:
37%
a lányok szemetek. ezt mindenki tudja.
2009. nov. 1. 00:49
 7/18 anonim ***** válasza:

A jócsajok után akik után százával döglenek a jobnáljobb pasik azok nemcsoda hogy nem állnak le egy mellett.

És neme lehet hogy a barátoddal van valami hogyha már harmadszor is otthagyták?

2009. nov. 1. 01:05
 8/18 anonim ***** válasza:

Például nem feltétlen kell kegyetlennek lenni és mindegyik pasival járni csak mert neki olyanja van...Visszautasítás is egy út. (Ismerek olyan lányt aki mindenkit bevállalt, csak ő tényleg beleadta magát a kapcsolataiba, nem nagyzolásból voltak barátai, hanem kíváncsi volt az rájuk.)

Amúgy hááát vannak és fel akarnak tűnni, meg jobbnak lenni attól, hogy rájuk sokan hajtanak...ahogy már írták egyszer vagy rájönnek, hogy nem ebből áll a világ vagy nem.

2009. nov. 1. 08:08
 9/18 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ennek az oka néhány emberi gyarlóság: egoizmus, műveletlenség, neveletlenség, beképzeltség, butaság.

Kiváltó oka: a mai "mindentszabad" társadalmi hozzáállás. Az, hogy ezek a gyerekek nem kapnak semmi nevelést, erkölcsi tartást a szüleiktől. És még sajnos rosszindulat is van bennük. Ez az elegy már elegendő a fenti viselkedéshez.

Szerintem az ilyen KÖZÖNSÉGES emberkéket a legjobb elkerülni nagy ívben, nem értékes emberek.

(én már jóval idősebb vagyok, és halálra röhögöm magam az ilyen pusszcsú fojevöj primitívségeken)

2009. nov. 1. 08:09
 10/18 anonim ***** válasza:
70%
az a legnagyobb baj, hogy senki se neveli meg őket, mert manapság mindent szabad. én is végignézek rajtuk és egyforma mind, kinézetre, viselkedésre, stílusra. persze a szüleik azt hangoztatják, h nem kell kényszeríteni, mert az egyéniség a legfontosabb. de az a durva, hogy így pont csak a csorda után mennek, hangyányi egyéniség se szorult beléjük. ostoba mind. közönséges, neveletlen, tiszteletlen az összes. én 20 vagyok, de engem még neveltek a szüleim, tiszteletet, kötelességtudást tanítottak. nem érdekelt senkit, hogy a többi mit csinál, így mi egyéniségek lettünk. majd megnézem én hogy milyen felnőtt lesz belőlük, azt hiszik minden csak úgy van, anya apa megveszi. kerüljétek el őket nagy ívben, normális lányok is vannak, max nem tűnnek ki annyira.
2009. nov. 1. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!