Lehetek a témáim miatt is unszimpatikus?
Sokkal kevesebbet beszélek emberi kapcsolatokról, mint mások.
Persze, ha udvarolt nekem valaki, ha megbántott valaki és nem pontosan értem, én vagyok-e a hibás és mennyiben stb, akkor szívesen elmondom embereknek, beszélek a fiúkról emberekkel, és szívesen veszem, ha más elmondja, vele mi van.
De nagyon szeretek egészségről, állatokról, helyekről, terveimről (hova kirándulnék pl.) is beszélni, nomeg hétköznapi dolgokról is.
Szokták mondani azt is, hogy érdekesen vagyok furcsa, hogy meglátok valamit, akkor beszélek róla, meg annyi mindenről beszélek...
De úgy érzem, megközelíthetetlenné teszem magam.
Távolságot tartanak velem, kevesebbet mesélnek nekem magukról, sokakon látszik, hogy fárasztom őket.
Mekkora részben játszanak szerepet a távolságtartásukban a témáim?
Mekkora részben az önbizalomhiányom, mekkora részben az, hogy alapvetően sokakkal hosszútávon nem jövök ki és valamiféle kisugárzását érzik ennek?
Nagyon kevesen vagyunk olyanok, mint te. Barátokat mindig talál az ember.
Miért nem próbálsz olyan helyeken ismerkedni, ahol olyan emberek vannak, akiket talán érdekelne az ismeretségi köröd?
Tudom, hogy kevesen...
De állítólag még vannak ilyenek, csak hol...
Tehát hol lehetne ilyenekkel ismerkedni?
Pont ahol azt hiszem, olyanok lesznek, akiket úgymond ugyanúgy nem érdekel annyira az ember (értsétek jól), ott érdekli őket a leginkább.
Például ha elmész önkéntesnek állatkertbe, a vöröskereszthez, vagy egyszerűen belekezdesz valami közösségi programba, mint pl a nyelvtanulás társastánc, sport.
Nekem anno bejött.
Utolsó vagyok, bocsi:
Hasonló cipőben járunk, csak én szerintem azért nem tudok nagyon ismerkedni, mert félénk vagyok, vagy az önbizalom hiánya miatt, vagy nem s tudom. Arra még nem gondoltam, hogy a témák miatt lenne...
Te hány éves vagy? 15/L
Unszimpatikus nem. (un- latin fosztóképző, szimptaikus görög szó. A kettő együtt helytelen.
Tehát legfeljebb antipatikus. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!