Miért vagyok ennyire más?
Előre leszögezném, csak mert van az oldalon pár rosszindulatú emberke, a kérdést nem azért írom ki, mert provokálni akarok másokat, csak egyszerűen muszáj kiírnom magamból, mert szörnyen érzem magam emiatt :(
19 éves lány vagyok, nincs barátom, mert nem bírok senkit elviselni magam mellett hosszabb ideig, egyedül érzem jól magam. Pedig nem vagyok csúnya és sok srácnak tetszem, van, hogy úgy rámszállnak, hogy alig bírom magamról levakarni őket. Jó tanuló vagyok, mindig kitűnő voltam, felvételin maximális pontszámom volt, de OKJ képzésre jelentkeztem grafikus szakra, mert ez érdekelt, és ezt a szüleim nagyon nem nézik jó szemmel. Akármennyit ehetek, nem hízom el, sőt túlságosan sovány vagyok.
Az átlagos lányok azzal küszködnek, hogy bukdácsolnak az iskolában, nem figyelnek fel rájuk a fiúk, nem bírnak lefogyni. Olyan szívesen cserélnék egy olyan lánnyal, aki szeretne egy pasit, de senki nem figyel rá, mert mondjuk nem teljesít olyan jól a suliban vagy túlsúlyos. Én miért vagyok ennyire más, mint a többiek?
nem vagy más...én is ilyen vagyok. ilyenek vagyunk és kész, sajnos nem lehet vele mit csinálni.
19/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!