Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire más?

Miért vagyok ennyire más?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, csak mert van az oldalon pár rosszindulatú emberke, a kérdést nem azért írom ki, mert provokálni akarok másokat, csak egyszerűen muszáj kiírnom magamból, mert szörnyen érzem magam emiatt :(

19 éves lány vagyok, nincs barátom, mert nem bírok senkit elviselni magam mellett hosszabb ideig, egyedül érzem jól magam. Pedig nem vagyok csúnya és sok srácnak tetszem, van, hogy úgy rámszállnak, hogy alig bírom magamról levakarni őket. Jó tanuló vagyok, mindig kitűnő voltam, felvételin maximális pontszámom volt, de OKJ képzésre jelentkeztem grafikus szakra, mert ez érdekelt, és ezt a szüleim nagyon nem nézik jó szemmel. Akármennyit ehetek, nem hízom el, sőt túlságosan sovány vagyok.

Az átlagos lányok azzal küszködnek, hogy bukdácsolnak az iskolában, nem figyelnek fel rájuk a fiúk, nem bírnak lefogyni. Olyan szívesen cserélnék egy olyan lánnyal, aki szeretne egy pasit, de senki nem figyel rá, mert mondjuk nem teljesít olyan jól a suliban vagy túlsúlyos. Én miért vagyok ennyire más, mint a többiek?

2009. okt. 31. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
nem vagy annyira más. Pl én is pont ilyen vagyok. Én hízni szeretnék csak nem tudok...Hiába eszem akármennyit is. Bár én nem vagyok olyan jó tanuló, de nem is vagyok rossz. Engem A fiúk nem vesznek figyelembe. Én ezért érzem magam egy kicsit másnak. De ez így van jól.
2009. okt. 31. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem annyi az egész, hogy nem talált még meg valaki olyan, aki megmozgatna benned valamit, a középszerűekkel meg legfeljebb elvagy, de semmi extra. viszont ez nem baj, én is egyedül vagyok, én is sikeres vagyok, én se megyek 70 kiló fölé, de ötször eszek egy nap, és nem érzem hogy bármi gáz lenne. nincs okod aggodalomra. :)
2009. okt. 31. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:

nem vagy más...én is ilyen vagyok. ilyenek vagyunk és kész, sajnos nem lehet vele mit csinálni.

19/f

2009. nov. 1. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!