Mit tegyek, hogy ne legyek ilyen meggondolatlan és kapkodós? (több lennt)
Mindig mindent elkapkodok. Például most is sulikezdés, és nem vártam meg Anyát egy könyv befedésével, befedtem magam, és tök sz@r lett... Na meg mindig mindent elkapkodok, meggondolatlanul csinálok dolgokat. Múltkor salátát csináltam, hát ne tudjátok meg milyen lett... :D Vagy készítek valami kézműves dolgot, de nem bírom megvárni, hogy megszáradjon a ragasztó, és persze elrontom így az egészet. Van még itt olyan, aki ilyen?
Ha van kérdés írjátok. Köszi a válaszokat előre is! 13/L
Jo eselyel majd korral valtozik:)
De gondolkodj, ennyit tudok tanacsolni:D
Ezzel én is így vagyok,voltam.
Mikor annyi idős voltam, mint most Te, nagyon nehéz volt.
Nagyon sok mindenbe belefogtam, aztán vagy összecsaptam és szörnyű lett az eredmény, vagy abbahagytam.
Nem tudtam kivárni, míg a dolgoknak eredménye lesz, hacsak az az eredmény nem a "most azonnal" kategóriába tartozott.
Valamint én is mindennek nekimentem, elestem, stb.
Ez olyannyira megmaradt, hogy a munkahelyemen erről híresültem el, hogy kb. fekve is elesek.
Aztán amikor már magamról kellett gondoskodni, jöttek a nehézségek, a komoly dolgok, akkor ez szépen csitult, és gondolom még életem során sokat fog változni a személyiségem ezen része.
Amióta a kislányom megszületett, pedig nagyon odafigyelek mindenre, és már nem vagyok olyan kapkodós, de sajnos még így is vannak dolgok, amikkel nem tudok várni.
Szerintem is az évekkel majd lassan változni fog, de magamból kiindulva megszűnni nem fog ez a tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!