Más is érzi magát szerencsétlennek? Érzitek azt, hogy ez mással is megtörténhetett volna, de mindig Ti vagytok ott?
Eltörik a szék alattam,más is odaülhetett volna....
Leesik a betegem az ágyról,betörik a feje(nem nem figyeltem rá,csak másik kórterembe voltam,jutott rám 26 beteg,6kórterembe)más is lehetett volna műszakba....
Belöknek az árokba mindenki szeme előtt a "kisebbség",más is mehetett volna arra...
előttem és utánnam lévőnek is jó termék jut,nekem sza....,más is lehetett volna a középső vevő....
Minden napra jut legalább 3 ilyen eset,mikor nevetséges leszek,vagy valami baj történik velem,vagy rosszul járok...
Ez a szerencsétlenség-spirál. Ha egy nap valami rossz történik velem, tuti követi azt egy csomó újabb szerencsétlenség.
Ha pedig még ilyennek is érzed magad, akkor főleg bevonzod a mindennapokba az ilyen eseteket...
Próbálj ne gondolni rá, ne agyalni ezen még ha idegesít is... Talán akkor elmúlik :)
a nyàron vettem egy ipod touchot, kb egy hónap múlva elromlott, de gariztattam és adtak helyette egy újat
aztán az egy hét múlva romlott el, de szerencsére azt is kicserélték
mostani, a harmadik már jó
csak én lehetek ekkora balf*sz, hogy egymás után két rosszat is kifogok
de a barátnőm is jól elvan:
mikor itt van nálam, mindig megsérül vhogy
beveri a fejét az ágy támlájába, az ágy oldalába, az ajtófélfába, a falba, belebotlik a szék lábába, ágy sarkàba, küszöbbe, nekimegy az ajtónak, sövénynek, falnak...
Nem csak te vonzod a bajt.
Én naponta számtalanszor szenvedek el kisebb-nagyobb baleseteket. Egyszerűen nem tudok úgy végigmennni egy sima, egyenes, csúszásmentes felületen se, hogy ne esnék arcra a saját lábamban, és akkor még ott vannak az életemet veszélyeztető lépcsők, útpadkák :D
régebben sokat idegeskedtem ezen, de egy ideje már csak röhögök rajta.
Ne törődj vele, el fog múlni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!