Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is érzi magát szerencsétle...

Más is érzi magát szerencsétlennek? Érzitek azt, hogy ez mással is megtörténhetett volna, de mindig Ti vagytok ott?

Figyelt kérdés

Eltörik a szék alattam,más is odaülhetett volna....

Leesik a betegem az ágyról,betörik a feje(nem nem figyeltem rá,csak másik kórterembe voltam,jutott rám 26 beteg,6kórterembe)más is lehetett volna műszakba....

Belöknek az árokba mindenki szeme előtt a "kisebbség",más is mehetett volna arra...

előttem és utánnam lévőnek is jó termék jut,nekem sza....,más is lehetett volna a középső vevő....

Minden napra jut legalább 3 ilyen eset,mikor nevetséges leszek,vagy valami baj történik velem,vagy rosszul járok...

2009. okt. 31. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez a szerencsétlenség-spirál. Ha egy nap valami rossz történik velem, tuti követi azt egy csomó újabb szerencsétlenség.

Ha pedig még ilyennek is érzed magad, akkor főleg bevonzod a mindennapokba az ilyen eseteket...

Próbálj ne gondolni rá, ne agyalni ezen még ha idegesít is... Talán akkor elmúlik :)

2009. okt. 31. 11:43
 2/7 anonim ***** válasza:
a másik szemében meg te vagy a másik. Nemcsak te jársz így.
2009. okt. 31. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:

a nyàron vettem egy ipod touchot, kb egy hónap múlva elromlott, de gariztattam és adtak helyette egy újat

aztán az egy hét múlva romlott el, de szerencsére azt is kicserélték

mostani, a harmadik már jó

csak én lehetek ekkora balf*sz, hogy egymás után két rosszat is kifogok

de a barátnőm is jól elvan:

mikor itt van nálam, mindig megsérül vhogy

beveri a fejét az ágy támlájába, az ágy oldalába, az ajtófélfába, a falba, belebotlik a szék lábába, ágy sarkàba, küszöbbe, nekimegy az ajtónak, sövénynek, falnak...

2009. nov. 1. 00:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha "nevetséges leszel", akkor nevess te is együtt a többiekkel, így nem érzik azt, hogy bántana téged a dolog, és gyorsan elfelejtik... Szerintem... :)
2009. nov. 2. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Velem is mindig ez van :( nem vagy egyedül.
2009. nov. 2. 23:32
 6/7 anonim válasza:

Nem csak te vonzod a bajt.

Én naponta számtalanszor szenvedek el kisebb-nagyobb baleseteket. Egyszerűen nem tudok úgy végigmennni egy sima, egyenes, csúszásmentes felületen se, hogy ne esnék arcra a saját lábamban, és akkor még ott vannak az életemet veszélyeztető lépcsők, útpadkák :D

régebben sokat idegeskedtem ezen, de egy ideje már csak röhögök rajta.

Ne törődj vele, el fog múlni :)

2010. okt. 21. 17:45
 7/7 Srapnel ***** válasza:
Szerintem túlságosan ráfókuszálsz azokra az esetekre, amikor valami nem jó, mi közben nem veszed észre azokat, amik jók. Ha egy ládából szedegetem az almákat és csak a rohadtakat számolom, akkor könnyebb arra jutnom, hogy 5 rohadt alma volt a ládában. Persze a közben kiszedett 50 nem rohadtat nem számoltam bele a helyzetbe.
2014. jún. 3. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!