Miért vagyok negatív magammal és az egész világgal szemben?
Figyelt kérdés
Minden téren negatív vagyok,semminek nem tudok örülni.A barátnőmön kívül senkin nincs.Állandóan szomorú vagyok sokminden miatt és ez ki hat a kapcsolatomra is.Sajnos nincs olyan dolog aminek örülnék.Hogyan tudnék változtatni?Nem élvezem az életet.2013. aug. 26. 22:47
1/5 anonim válasza:
én is így voltam vele és pont ma este lett a világfájdalmamnak vége!!! annyit mondhatok hogy ülj le és kezdj el gondolkozni úgy álltalában mindenen...az életeden a barátságodon...miaz ami rossz és jó az életedben és miaz amin válltoztatnod kéne!!!
2/5 anonim válasza:
Tudom, hogy furán hangzik, de talán egy jó MDMA segíthet. Én amióta kipróbáltam, valahogy sokkal szerethetőbbnek látom az embereket. Bár azóta is vannak szomorúbb időszakaim, de az biztos, hogy megváltozott a világnézetem és nem negatív irányba. Ha tényleg ilyen rossz a helyzet, akkor egy próbát megér sztem. Meg amúgy is :D
3/5 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam már,hogy drogokhoz férek hozzá de még jobban nem szeretném elbaszni az életem.Viszont pár kövér jointot lehet nem ártana eltolni havonta egyszer-kétszer.De inkább nem.Sokba is van,és nem akarok függő lenni.Máshogy kell megoldanom a helyzetem.
2013. aug. 27. 10:52
5/5 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=j60XKRfoUVM
nézd meg ezt a videót és gondolkozz el: mi a problémád és ennek a lánynak mi volt?
nem fog jobb kedvre deríteni,de hidd el sokat segít abban,hogy ne a saját problémádat lásd a legnagyobbnak.ezzel én is rengetegszer voltam így,önsajnálatnak hívják.
Ezután a videó után,örülni fogsz már annak is h élhetsz és annak is hogy mi módon teszed azt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!