Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ilyen nehéz beilleszkedn...

Miért ilyen nehéz beilleszkedni egy társaságba? Csak szimplán nem tud semmiről az, akivel beszéltem?

Figyelt kérdés

alapból ismerek mindenkit a társaságból, és mikor rákérdeztem annál akivel a legjobb viszonyba vok, hogy mehetek-e velük X helyre, ő mondta h persze mehetek stb..

de most egyik csávótól már úgy hallotam vissza, hogy hát az érdekes lesz, mert csak "mi 4en megyünk" (amiben ÉN nem vagyok benne)

/akivel a legjobb viszonyba vok, most nem tudok elérni és picit hisztis lettem\

2009. okt. 30. 21:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Írd le kicsit bővebben. De így általánosan igaz, hogy ne akarj "berobbanni" közéjük, adj lehetőséget a csoport minden tagjának (akár külön-külön), hogy megismerjenek.
2009. okt. 31. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!