Olyan, van h vki nagyon szép mégsem lesz soha pasija? Mert, gonosz és semmien társaságba nem tud beilleszkedni?
Vagy kifelé minden tök jó, szép meg minden, és nem is gonosz, hanem kifejezetten kedves, de belül önbizalom hiányos, és beteg a lelke, ezért elutasítja magától a a szerelmet, mert azt hiszi, hogy őt nem lehet szeretni. ez nem a külsőtől függ.
Én is ilyen vagyok sajna. Mmint szép, értelmes, meg kifelé abszolút tökéletesnek tűnök, belül meg egy nagy roncs vagyok, és senki energiáját nem akarom elszívni.
Második válaszoló: Ez amit leírtál olyan mintha én írtam volna. Egy cipőben járunk ezek szerint. Sajnos..
Rólam is mindenki azt hiszi, tökéletes vagyok. Kívül talán igen.. de belül egy roncs, ahogy te is.
22 éves válaszoló, Neked is elmúlhat még!
_Nekem_ nem múlhat el!!! :) (25/L)
Na, ez csak vicc volt, bár nem kéne ezzel viccelődni, én is ugyanezzel a problémával küzdök. Szép vagyok, de egy ideje nehezen találom meg a helyem a társaságokban, és azt hiszem, nekem is az a legfőbb gondom, hogy nem tudom elhinni, hogy valaki tényleg képes szeretni engem (nem csak mondjuk szexuálisan vonzódni).
De fejlődöm, és azon vagyok, hogy elhiggyem... Nektek is sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!