Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerezhetnék-e itt új barátokat?

Szerezhetnék-e itt új barátokat?

Figyelt kérdés

Szerintetek lehetséges, hogy egy olyan oldalon mint ez, kialakuljanak barátságok, akikkel jót lehet beszélgetni bármikor bármiről?

Mindenki válaszát előre is köszönöm.

2009. okt. 30. 17:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én 19 éves fiú vagyok, és én is szeretném ha írnátok, vagy írhatok nektek csajok? Csupán barátkozás céljából.

A szerelmem már más fél éve boldogít. De rajta kívül szinte senkim sincs. Írjatok nekem is , legyetek oly kedvesek.

2009. okt. 30. 19:16
 12/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, irhatsz nekem nyugodtan. Szivesen beszélgetnék veled.
2009. okt. 30. 19:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Énisénisénis! 19/f. :D
2009. okt. 31. 17:05
 14/19 anonim ***** válasza:
17 éves lány vagyok, szeretek ismerkedni, úgyhogy nyugodtan írhattok :) talán msn
2009. nov. 1. 17:53
 15/19 anonim válasza:
Én is új barátokat keresek, akikkel nyugodtan lehet beszélgetni, tanácsot kérni...
2009. nov. 2. 17:11
 16/19 anonim ***** válasza:

már néhány emberrel msn kapcsolatban vagyok, akik itt tűntek fel.

hogy barátság? Hát meglehet. csak attol függ ki mennyire szeret barátkozni.

2009. nov. 5. 02:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem szerezhetsz!

Én is ebben a hitben voltam, sokan meg is kerestek emailen, elkezdtünk levelezni. Másnap már mind vagy ki törölt vagy letiltott, pedig azt mondták jó fej és normális srác vagyok. Erről ennyit... Elég kiábrándító.

2009. nov. 6. 05:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Biztos lehet, barátokra a legváratlanabb helyzetekben lehet bukkanni :)

"én szivesen barátkoznék, elkéne pár barát, mert nemsok van :S Szóval én is szivesen beszélgetek. hány éves vagy? Én 15/l " -> Egy jó tanács: inkáv kevés igaz barát, mint sok hamis ^^

24 L

2009. nov. 30. 02:21
 19/19 anonim ***** válasza:
*inkább, elírtam, bocsánat!
2009. nov. 30. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!