Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek rólam? (lent)

Mi a véleményetek rólam? (lent)

Figyelt kérdés
11 éves fiú vagyok vannak barátaim de nyáron nem szoktam olyan gyakran találkozni velük mint iskola időszakban. Általába gépezek de akkor se kockulok inkább neten olvasgatok és csak megszokásból facebookozok. Jó vagyok magyarból,néha idegesítő vagyok, szoktam néha kutyákkal játszani,szeretem a komolyabb filmeket,olvasom a kuruc infót,sokat tévézem,túlsúlyos vagyok. Utálom a cigányokat, szeretem a történelmet az irodalmat,órákon sokat beszélek más gyerekekkel (már hogy legyen rossz tulajdonság) félek a sötétségben és elolvastam a Harry Potter 1-5 részét. Nem vagyok valami szép bár elsős másodikos koromba azt mondták a 7-es 8-os lányok,hogy cuki vagyok. Ja és nem szeretek nagyon sportolni,de a floorball-t az úszást a tekét és a jégkorit szeretem.

2013. aug. 25. 15:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nézd, te írtad a kérdésedben: "Utálom a cigányokat". Hát onnan vettem.

Továbbá leírtál pár dolgot, amit fontosnak tartasz magadról, hogy azok alapján írjunk véleményt.

Megtettük, erre visszakozol, hogy azok valójában nem is fontosak, meg nem is úgy vannak, meg különben is.

Úgyhogy ülj le szépen, nézz magadba, és döntsd el, hogy akkor most tulajdonképpen mi a fontos számodra.

2013. aug. 26. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!