Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek rólam? (lent)

Mi a véleményetek rólam? (lent)

Figyelt kérdés
11 éves fiú vagyok vannak barátaim de nyáron nem szoktam olyan gyakran találkozni velük mint iskola időszakban. Általába gépezek de akkor se kockulok inkább neten olvasgatok és csak megszokásból facebookozok. Jó vagyok magyarból,néha idegesítő vagyok, szoktam néha kutyákkal játszani,szeretem a komolyabb filmeket,olvasom a kuruc infót,sokat tévézem,túlsúlyos vagyok. Utálom a cigányokat, szeretem a történelmet az irodalmat,órákon sokat beszélek más gyerekekkel (már hogy legyen rossz tulajdonság) félek a sötétségben és elolvastam a Harry Potter 1-5 részét. Nem vagyok valami szép bár elsős másodikos koromba azt mondták a 7-es 8-os lányok,hogy cuki vagyok. Ja és nem szeretek nagyon sportolni,de a floorball-t az úszást a tekét és a jégkorit szeretem.

2013. aug. 25. 15:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja meg szeretem a mai ilyen disco zenéket és a régi Rock zenéket. meg a Kárpátiát.
2013. aug. 25. 15:55
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

11 évesen talán még nem kéne nézned a kuruc.info-t.

Nincs különösebb véleményem rólad,bár nem tűnsz annyira átlagosnak. Kicsit különc vagy szerintem.

2013. aug. 25. 16:10
 3/11 A kérdező kommentje:
hát próbáltam leszokni róla,de nem megy.
2013. aug. 25. 16:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy kis erikkártmen-utánzat lehetsz. Dagadt kis k*csög.
2013. aug. 25. 17:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy kis kupac csőd, persze ha valaki már kialakitott rólad egy vélemnyt soha nem fogja megváltoztatni. Ja Epic dagadt cartmen lehetsz
2013. aug. 25. 18:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Annyira túlsúlyos azért nem vagyok,s át mivel borsodban élek meg van osztálytársam cigány az se normális. Meg mért lennék köcsög?
2013. aug. 25. 19:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Van osztálytársad, aki cigány és nem normális, tehát utálod az összes cigányt. Logikus. Na ezért vagy köcsög: buta vagy, mit a föld. Szűklátókörű, előítéletes, megvezethető. Mindez igaz lenne rád, ha nem csak 11 éves lennél. Így azonban csak egy kisköcsög vagy, aki próbál kemény csávónak látszani, és azt hiszi, ezt azzal éri el, ha úgy csinál, mint a nagyok: kurucinfót olvas (holott valószínűleg a tizedét sem érti annak, ami ott van), Kárpátiát hallgat (holott fogalma sincs a magyar történelemről), és utálja a cigányokat, mert az menő.

Pont olyan vagy, mint egy közép-európai erikkártmen. Egy kis köcsög.

2013. aug. 25. 20:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem félreértettek,nem azért az 1 miatt utálom és pontosan tudom,hogy vannak rendes romák ismerek is. Ismerem is azért valamennyire a magyar történelmet és szép számai is vannak a Kárpátiának. Nem keménykedek menősködök,iskolába se vagyok olyan. A kuruc .inforól 1 ismerősöm megosztott valamit ami városba történt ahol lakom és gondoltam lehet hasonló cikk de nem találtam semmit se. Meg,hogy unokabátyjám ő ilyen aki ilyeneket megoszt,s azt úgy elszoktam olvasni.
2013. aug. 25. 21:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Meg nem is olyan vagyok,aki XBOX-al játszik egész nap,meg érintőképernyős telója van bár ezt a kuruc infós dolgot is negatívumba sorolnám.
2013. aug. 25. 21:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Na mind1 akkor a negatív dologban erikkártmen lettem,de akkor írtam volna,hogy keménykedek. Meg nem tudom honnan vetted,az utolsó nekem válaszoló,hogy ezzel keménykedek és hogy azért az 1 cigányért utálom az összeset.
2013. aug. 26. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!