Ha találnál az utcán egy pénztárcát, mit tennél?
A történet vége:
A pénztárcát egy két kisgyerekes házaspár vesztette el. A házuk befejezésére vették fel a 400.000Ft-ot a bankból. Amikor ma este visszaadtuk nekik az iratokat és a pénzt is, a feleség zokogott örömében és nagyon meghatódott, hogy vannak még becsületes emberek. Megérte visszaadni. Sokkal szebb így az álmom.
a zsetont egyből eltenném, az igazolványt is, így legalább lenne mit felmutatni a boltban, ha piàt vagy bagót akarok venni
ilyenkor még azt is szokták, hogy gyorskölcsönt vesznek fel a talált adatokra, így a pénzt egyből megkapja az ipse, törleszteni meg nem ő fog: ez nagyon kecsegtető nekem, de nem hiszem, hogy megmerném
16F
több száz ezer kpt találtál és visszaadtad? te teljesen hülye vagy?
még egy ötszázast sem adnék vissza
de úgy látom a többi válaszoló sem érti a pénz értékét
és visszaadtad a halom pénzt? azt ne mond, hogy megérte a dicsőség, hogy nem vehetted meg, a tévét vagy számítógépet, amire oly régóza vágytál
jól tetted, hogy visszaadtad :)
én is visszaadnám, akármennyi pénz lenne benne.
nekem egyszer lenyúlták a pénztárcámat egy szórakozóhelyen, benne volt minden iratom, mindenem, pénz szerencsére csak kb 2000 Ft. nagyon kétségbeestem, azt az érzés nem kívánom senkinek. kb. 1 órán keresztül kerestem a székek alatt, mindenhol, hátha eldobta valahova a tolvaj. éjszaka nem tudtam semennyit aludni. másnap reggel rögtön visszamentem, azt mondták, hogy megtalálták takarítás közben. a pénz eltűnt belőle, egy ötforintost se hagytak benne, de az irataim megvoltak. azt a megkönnyebülést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!