Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Veletek volt ilyen? Mindíg...

Veletek volt ilyen? Mindíg tartott? Mit csináljak? Félek a haláltòl.

Figyelt kérdés
Nap közben amikor elfoglalom magam nincs gond de este amikor lelkészek vagy nap közben ha unatkozok rögtön eszembe jut és félek. Attól hogy a szeretnének rossz lesz, hogy mi lesz velem utána, meg attòl is hogy anyukám és apukám meghal. 13/L
2013. aug. 23. 18:31
 1/4 anonim válasza:
13 éves vagy még messze van a halál, nem kell vele foglalkozni, mert annál hamarabb jön.
2013. aug. 24. 10:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Minnél többet gondolsz rá annál hamarabb eljön..gondolj pozitív dolgokra..pl:egészségesek a szüleim és én is és sokáig fognak élni..stb.A lényeg,hogy ne gondolj rá.:)
2013. aug. 24. 12:45
 3/4 anonim válasza:
en is ugyanabban a csonakban evezek mint te :/ megoldast meg nem talaltam a problemara, de szedtem Hova tablettat amitol jobb lett. egyebkent 18/L vok.
2013. aug. 24. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha vallásos vagy akkor esetleg abban is meglelheted amit keresel....esetedben a választ mindarra amit a halál felvet benned. Csak fontos, hogy ne úgy tudatosítsd magadban ezt az egészet, hogy a vallás csak erről szól....mert igen nagy hazugság lenne :)

Ha meg nem vagy az akkor fogalmam sincs :D

2013. aug. 25. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!