Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kedvtelen vagyok, ti mit...

Kedvtelen vagyok, ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
33 éves anyuka vagyok, egyedülálló, (kisfiam 3 éves múlt),de ez egy lezárt ügy. Érzem, hogy tennem kéne valamit, hogy ne legyek kedvtelen, de nincs kivel, barátnőim alig érnek rá, pedig még nincs is gyerekük. Társkeresőn próbálkoztam mostanában, de nem jött be, nem igazán vágyom már randizni.Nagyon fáradtnak érzem magam és olyan kiégettnek.Igazából a társaság hiányzik. Nem vagyok pesti, kevés az időm, öregnek érzem magam :(

2013. aug. 19. 15:11
 1/3 anonim válasza:

nem vagy öreg! Valamikor nem valakit kell találnod hanem akár egyél valami édességet!Pl.:Gesztenyepüré:) de ha ez nem érdekel ,akkor majd találsz valakit!Mindenképpen legyél sokat a fiaddal:) lehet nem volt hasznos ,csak probaltam segitenii

Üdv.: Mandulácskaaa

2013. aug. 19. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Kicsit korán lenne kizárni magad az emberi kapcsolatokból 33 évesen. Tutibiztos, hogy ahová a gyermeked hordod (fogod hordani) óvodába, ott nem csak Neked van hasonló problémád, nem Te vagy az egyetlen egyedülálló. A hasonszőrűek között valószínűbben találsz magadnak beszélgetőtársat, akiből ismerős, barátnő stb lehet. Javaslom, indítsd el az ismerkedést több személlyel, szomszédokat is beleértve.

Ja, és úgy könnyebb ismerkedni, ha

1. nem abban gondolkodol, hogy "ebből nem lesz semmi"

2. nem arra gondolsz, hogy mit lehet kihozni abból a helyzetből, majd kialakul valami.

Próbálj barátságos lenni.

Üdv R.

2013. aug. 20. 10:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Még valami.

Ha endorfintermelő elfoglaltságot akarsz, ne édességgel tömd magad, hanem sportolj olyasmit, amit a gyerekkel együtt is lehet: babatorna, babaúszás, valamik. Babajóga!

33 évesen előtted az élet, ha úgy akarod.

Üdv R.

2013. aug. 20. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!