Mit tegyek ilyen helyzetben magammal? (többi lent)
Figyelt kérdés
eléggé esetlen vagyok,meg kicsit nehéz a felfogásom...sajnos sokszor előfordul ez...mit csináljak,hogy ne legyek ilyen???2013. aug. 19. 10:27
2/6 anonim válasza:
Gyakorlatozz, hogy egy dologra minél tovább tudj koncentrálni. Erre van egy olyan gyakorlat, hogy egy percig csak ugyanarra szabad gondolni, de valami hétköznapira, pl. egy piros ceruzára. Nem szabad másra gondolni, csak arra. Minél kevesebbszer kalandozik el a figyelmed, annál jobb.
3/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!:)
remélem működni fog...de az hogyan segít,hogy valamire gondolok egy percig??
azért kérdezem,mert ha valaminek tudom az okát vagy mit akkor jobban megy
(azért ha valakinek van még ötlete azt is szívesen megcsinálom csak ne legyek ilyen) :) :)
és még1-szer köszi a második válaszolónak :)
2013. aug. 19. 12:07
4/6 anonim válasza:
Szerintem a szemelyisegedet kene fejleszteni. Szerezz uj ismereteket, jarj kozossegbe. Ezenkivul meg a sport is nagyon sokat segithet, amennyiben rendszeresen csinalod. Fokozza a koncentraciot, es onbizalmat, jo kozerzetet ad. Igyal zold teat, attol felfrissulsz.
5/6 anonim válasza:
Tanulj meg benjozni! Igaz nem ehhez tartozik de érdekes :DDD
6/6 A kérdező kommentje:
xD
2013. aug. 19. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!