Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A saját hibáiból valóban...

A saját hibáiból valóban tanul az ember?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 00:30
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

igen,

igyekszik azt a hibát többször nem elkövetni

2009. okt. 29. 00:38
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Pontosan.:P

Példáúl elkövetsz valami "őrűltséget", ami után jól pórúl jársz, és amikor máskor is adódik egy ugyan ilyen alkalom, hogy ezt még egyszer elkövetheted, akkor már 2x is meggondolod, hogy megint belefutsz-e ebbe a tévedésbe.

Bocs, jobban nem igazán tudtam fogalmazni.:D

2009. okt. 29. 00:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Az okosabb igen.
2009. okt. 29. 08:35
 4/7 anonim ***** válasza:
jó esetben igen
2009. okt. 29. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:
én nem mindig, de olyankor is tudom, hogy mi a hiba, és hogy az hiba, csak nem akarok változtatni.
2009. okt. 29. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:
jobbesetben ;].meg persze ha akar tanulni az illető..
2009. okt. 29. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Az okos ember más kárán tanul, a hülye még a sajátján sem!

Nekem van egy tapasztalatom: Bulit tartottam iszonyat sok piával és persze én ütöttem ki magam a legjobban, a bátyám istápolt, értem ezt azon, hogy higed vizes fürdőbe tett meleg cukros tejet itatott velem, hogy hánnyak. Mikor végre egy kicsit kijózanodtam beájultam és arra keltem kb 4 óra múlva, hogy szétokádtam mindent. Na azóta egy csepp alkohol le nem ment a torkomon! Ha kínálták sem!

2009. nov. 7. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!