Miért van az, ha valaki okosabb mint a többiek, akkor csúfolják?
a) mert irigyek
b) mert stréber és nyomul (talán észre sem veszi), azt mondja ő nem is tanul, ez meg senkinek nem tetszetős
Mert manapság már nem "menő" okosnak lenni -.- Az a "menő", ha valaki sötét mint az ágyú és hülyeségeket tud beszélni. Éljen a mai fiatalság... -.-"
22/F
vannak hát.első vagyok
én sem tanulok,mégis szinte mindig ötössel jövök haza :D
persze van,hogy nem
Engem is idegesít mert folyton azt mondják a az osztálytársaim hogy STRÉBER mikor ötöst kapok. Az a vicces benne hogy azok mondják akik csaknem megbuktak.
Szerintem ne figyelj rájuk,majd 10-20 év múlva meglátják hogy mit mulasztottak el azzal hogy nem tanultak és amikor rájönnek már nem tudják bepótolni a sok elmaradást.
Engem lestrébereznek állandóan, pedig nem vagyok az osztály legjobb tanulója. Ha látják, hogy éppen olvasok, akkor is megkapom, hogy már megint srtéberkedek. -.- Ráadásul azzal, hogy tudok dolgokat nem szoktam kérkedni, sosem jelzem, ha tudok válaszolni a tánárok kérdéseire. Ha engem kérdez, akkor elmondom. Általában ilyenkor is megkapom a beszólásokat. Na mind1, én már nem is törődöm vele, hozzászoktam. Irigykedjenek. :)
17/L
Am engem is cseszegettek anno csak mert olvastam. Basszus azért nem semmi milyen világot élünk :S
22/F
Mert aki ezen csúfolódik az ostoba és egyszerű, ráadásul annyira, hogy azt se veszi észre, hogy erről mélységesen hallgatnia kellene. Sose törődj velük.
A mai világban a tudás nem érdemel már akkora tiszteletet mint régen, ma az a lényeg, hogy a lehető legkisebb energiabefektetéssel a lehető legnagyobbat kaszáljon az ember... tartják ezt az üreslelkű bunkók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!