Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt olyan aki egy lány...

Van itt olyan aki egy lány vagy egy fiú miatt akart öngyilkos lenni?

Figyelt kérdés
És ha igen miért nem tetted meg? Mi volt ami motivált hogy ne tedd meg?

2013. aug. 15. 10:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Akartam régen, de nem tettem meg, vagyis nem sikerült. Leginkább szerintem azért mert gyáva voltam és nem is akartam igazán.

Most visszatekintve, oltári baromság lett volna. Van azóta párom akit mindennél jobban szeretek és ő is engem, az a másik nem is ért volna annyit se, hogy a lábam belé töröljem. A hegek örökre ott maradnak a kezemen, de legalább mindig tudom azt, hogy nincs olyan reménytelen helyzet, amiért az embernek el kellene venni a saját életét.

2013. aug. 15. 10:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Mi történt,hogy ilyeneken gondolkodsz kedves kérdező?:(
2013. aug. 15. 12:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyébként nem az a gyáva dolog, aki nem meri megtenni. Hanem az aki ilyenre adja a fejét,hogy öngyilkos akar lenni.. elveszi magától az életet, ami egy ajándék. Biztos vagyok benne, hogy fog érni még csalódás az életben, de nem az a megoldás, hogy elfutva ezek elől, öngyilkosságba menekülünk.

Gondolj a barátaidra, a szeretteidre.. Téged hogyan érintene, hogyha egy barátod / családtagod ilyet követne el?

Az öngyilkosság egy önző dolog!!!

Még nagyon sok jó dolog vár az életben Rád!

2013. aug. 15. 12:29
 4/12 A kérdező kommentje:

Én nem akarok öngyilkos lenni, szerintem egy lány miatt hülyeség lenne..:) Csak érdekel hogy ti gondolkoztatok-e már ilyenen.

Viszont azt nem mondom hogy nem-e fordult meg a fejemben..

2013. aug. 15. 12:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Én már igen,de nem csak egy lány miatt :) Sok minden összejött egyszerre. Az motivált,hogy ráérek még meghalni :D
2013. aug. 15. 13:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Én igen, egy fiú miatt. Nagyon magam alatt voltam, azt hittem nem jövök ki belőle. Egy barátnőmmel és az anyukámmal megbeszéltem a dolgot, és onnantól fogva sokkal jobban lettem :) Rájöttem, hogy nem éri meg egy idióta miatt eldobni az életet :) Túl sok lehetőség van még előttem.
2013. aug. 15. 15:38
 7/12 anonim ***** válasza:
22%
Voltam már elég rendesen padlón, de ilyen még csak eszembe sem jutott... Szánalmasak az ilyen emberek.
2013. aug. 15. 20:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem vicc azaz ember akinek ilyen akár csak meg is fprdul abban a csöppnyi kis fejében. Nekem is jött már össze sok dolog, a szakítás mellett, de hogy ilyenen gondolkodjak.. néha csak nevetek az ilyen embereken. El sem hinnétek mennyivel könnyebb arra gondolni, hogy a p*csába is, le van sz*rva az egész a g*cibe, úgyis találok egy sokkal jobbat. Ha ezt a mondatot átgondolod és utána arra gondolsz, hogy előtte meg akartad ölni magad, szerintem rájössz, hogy szánalmas húzás lett volna. Bocs, hogy nem tudom átérezni ezt a dolgot, de nem is fogom, mert nem akarom.
2013. aug. 16. 00:48
 9/12 anonim válasza:
igen tesóm miatt, ő 15f én 13l erőszakos volt velem, az egyik nap vert, ököllel verte a hátam és a fejem én meg a nyakamhoz nyúltam és szorítottam. aztán arra a fiura gondoltam aki tetszik, és miatta nem tettem meg. bocsánaot kért,de soha nem fogom elfelejteni.
2013. aug. 16. 18:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem volt még ilyen, de ha lenne, akkor arra gondolnék, hogy az élet úgyse hosszú, azt a rövid időt ki kell hasznáni.

Majd ha felnövök, állásom lesz, férjem és gyerekeim, akkor rájövök, hogy valamikor kb. 10 évvel azelőtt mekkora h*lyeség jutott eszembe, hogy ott hagyjak egy csomó mindenkit, aki szeret (pl. a szüleimet) és eldobjam magamtól a legnagyobb ajándékot, az életet. :)

2013. aug. 16. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!