Nincsenek barátaim!?
Figyelt kérdés
Nem tartozom sehova, minden barátnőm hozzávágódott egy bandához ott boldogak, van pasijuk le se sz*rnak:( Én meg bőgök magányosan a szobámban és nem tudom mit csináljak. Mondták keressek új barátokat de hogy ? Mégsem mehetek oda az utcán egy emberhez, hogy szia légy a legjobb barátnőm. Nem tudok már semmit nagyon el vagyok keseredve:((2013. aug. 14. 11:30
1/2 anonim válasza:
Te, most bőgsz. Az nem baj. De lehet, te olyan alkat vagy, hogy ha harminc év múlva találkozol velük boldog családanyaként, nagymamaként, ők kiégettek, csalódottak, többször elváltak lesznek.
Szeresd az embereket olyanoknak, amilyenek. Szeresd önmagad is. Saját árnyékán senki nem léphet át. Alakítani tudod az életedet, de más ember nem lesz belőle. Ha nyitott a szíved, rád fog találni a boldogság.
2/2 anonim válasza:
Én azt mondom a rosszat mindig jó követi. Jártam én is hasonló cipőben. Most sincsen sok, de azok legalább igaz barátok. Inkább ne legyen 1 barátod sem, mint rengeteg hamis. Ha két sírás közt akad egy kis időd nekem nyugodtan írhatsz és beszélgethetünk erről. Talán tudok segíteni valamit. ;) Fel a fejjel, ez nem tart örökké. Majd lesz jobb is. ;) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!