Nincsenek barátaim. Akkor még is kinek mondjam el, hogy mi bánt?
Figyelt kérdés
Pár éve nem is gondoltam arra, hogy talán nem tartozok sehova... Mindig jól elvoltam másokkal. De most, hogy itt a nyár annyi mindenre rájöttem. Arra is, hogy nincsenek barátaim. 2 lány van, akivel úgy régebben el tudtam lenni, de az egyik egésznap a városban van reggeltől estig és őrjöng a bandájával, a másik egész nap meg otthon ül és gépezik, én pedig a kettő között a tátongó lyukban állok. És mivel nincsenek már barátaim se egyedül érzem magam, és nincs akinek elmondhatnám, hogy mi bánt, hogy mi fáj, hogy miért sírok (ami mostanában elég gyakran előfordul). Az anyámnak néhanéha elmondom, hogy mi van, mikor meglátja, hogy sírok, de ő nem ért meg, és nem is olyan nagy vigasz, nem szeretem vele megosztani a problémáimat. Mihez kezdjek akkor? 13/l2013. júl. 27. 16:34
1/4 anonim válasza:
próbálj meg újakat szerezni. biztos van még valaki az osztályodban akivel jóban vagy, csak nem annyira. Az ilyen kapcsolatokat építgethetnéd. Ha gondolod nekem is leírhatod priviben, hogy mi bánt, bár egy rendes barátnak nyilván jobb lenne. Vagy próbálj meg beszélni ezzel a két barátnőddel akit most leírtál:) remélem megoldod majd:)
2/4 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg ezzel a 2 lánnyal beszélgetni. De ha gondolod írhatsz privit. :) szivesen segítek neked.
3/4 Bettycii-the-sexy-girl válasza:
Próbálj meg avval a 2 lánnyal beszélni..
Habár szerintem ne ,mivel ha fontos lennél nekik ,akkor nem a városban lógna , másik barátod pedig nem számítógépen játszana stb.
Én is egyedül vagyok a sok problémákkal . Nem is nagyon szeretném megosztani senkivel sem őket . Ez azért van ,mert eddig mindig csalódtam azokban akikben megbíztam ...
Fogalmam sincs ,hogy mit csinálj , mivel én sem oldottam meg még ezt a problémám ...
Sok sikert ,és sok kitartást kívánok neked .
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát :)
2013. aug. 1. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!