Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Te mit tennél a helyemben?

Te mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

Barátkozásnál vannak problémáim és szeretném tudni mások véleményeit is.

Most fogok menni 10.be és észrevettem,hogy mennyire elbaszott világba élek.Mindenkinek csak a buli, a pia, a fű a fontos.Én nem kedvelem eggyiketse(lehet velem a gond,de én ilyen vagyok) és ebből kifolyólag nagyon kevés barátom van.Ha megváltoznék és engem is csak ezek a dolgok hajtanának akkor biztos,hogy több barátom lenne de eggyszerüen én nem tudám magam elképzelni mar 16 évesen pia függönek.Ne értsetek férre én nem lebeszélni akarok másokat erről,mindenki azt csinál az életével amit akar,az én kérdésem az lenne,hogy változzon meg az ember csak azért,hogy barátai legyenek?Biztos,hogy nem éri meg de akkor kiközösitve maradok...

Ti mit tennétek?

2013. aug. 13. 14:04
 1/6 anonim válasza:

Tartsunk össze, magamra ismertem az írásodban. :) Igaz, én egy évvel idősebb vagyok. :)

17/L

2013. aug. 13. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne válj tömegemberré csak azért, hogy befogadjanak.. mert mennyi az iskola, még három év? Ki lehet bírni. utána meg már sokkal könnyebb lesz ha nem egy olyan buta tömegember leszel, mint azok.
2013. aug. 13. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. Mindenhol vannak hozzánk hasonlók, csak meg találni őket:) Szerintem ne változz meg, ha végre találsz valaki normálisat sokkal jobban fogod érezni magad, mint a pia függőkkel.

20F

2013. aug. 13. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen "beállítású" vagyok. Emiatt közösítettek ki már többször is, de úgy tartom, hogy minden mindegy, ha tudom, hogy mi a jó nekem, akkor nem fogok változni holmi tucatember miatt.:)

15/L

2013. aug. 13. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez valamennyire az iskola függvénye. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz gimibe jársz, és nem is azt, hogy az erős iskolákban nincsenek drogosok, csak saját példa alapján mondom, én egy elég jó iskolába járok és nálunk a gyerekek elenyésző része piás, drogos, stb... Szóval, ha nagyon zavar az ilyen környezet (és nem csak azért, mert kevés barátod van), esetleg megéri elgondolkozni az iskolaváltáson. Nincs rá garancia, hogy beválik, de ha a sulitársaid ilyenek, te meg nem, és nem szeretnél változni, ami teljesen érthető, akkor szerintem ez egy egész logikus ötlet.
2013. aug. 13. 22:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. aug. 13. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!