Miért nem kellek senkinek anyira csúnya ember lenék itt van egy pár kép rólam?
Annak van párkapcsolata, aki kellő önbizalommal rendelkezik.
Hiszen a másiktól nem várhatja el,hogy szorakosztassa nap mint nap, a lelkét ápolja.
Stabil, magabiztosnak kell lenned, aki jól kijöm saját magával. Ilyennek kell lenned.
Senki nem akar a másik életébe annyira belemászni, hogy megtanítsa mi az önbizalom, magabiztosság, jókedv,
azt hallani nap mint nap, hogy de csúnya vagyok....
Magabiztosság, határozottság, ez a titka!
Nem vagy csúnya.
Egyébként nagyon együttérzek veled, de nem tudom, hogy mi a megoldás. (Na, most nem igazán tudtalak megnyugtatni, legfeljebb a küllemedet illetően.)
És az átlagos az milyen? se csúnya se szép
Miért gonolod azt, hogy csúnyának vagy szépnek kell lenni egy kapcsolathoz?
Nem ez számít, hanem hogy milyen a lényed mit sugárzól ki magadból. A férfias énedet, kisugárzásodat nőveld, ne azt, hogy hogyan nézel ki. Tökéletesen! :)
A férfias temperamentumot erősíts magadban, hogy te vagy a legjobb férfi, te vagy az ideális társ...
szerintem nem a külső a fontos! tanuljál kirendesen, menj el kepzesekre, tuzz ki célokat és azokra osszpontosits! ha valaki szeret valakit az nem a kulsejevel foglalkozik első sorban! szívesen segítek ha van meg kérdésed!!!
többiek pedig: lehet hogy mobilról írt. ott senki sem aprózza el a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!