Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha nincs önbizalmam, akkor...

Ha nincs önbizalmam, akkor mitől tudnám azt tenni, hogy legyen?

Figyelt kérdés
Iskolai, nyelvtanulási, sorozatos munkahelyi, baráti, szerelmi, ismerősi kapcsolataim teszi tönkre az önbizalomhiányom. Nem fiatalka vagyok, de még mindig nem tudom, hogy hogyan változtassak ezen? Hogy ne féljek? Hogy ne sugározzam magamról az önbizalomhiányt? Igen, azt tudom, hogy ezt azzal, hogy legyen. De, ha nincs, akkor mit tegyek, hogy legyen?
2009. okt. 27. 11:48
 1/4 anonim válasza:
100%

"Építsd fel magadat"

határozz el minden este valamit, amit megteszel a magad érdekében, és ezzel kelj, hogy ezt neked meg kell tenned. És tedd is meg!

Apróságokkal kezdj, pl. a külsőddel, szánj magadra időt, változtass, légy merészebb a dolgokban. Tornázz, sportolj, akár otthon, rendszeres hajápolás... stb. aztán olvass minden nap, főleg ismerettetjesztő könyveket, kezdj el nyelvet tanulni vagy folytasd szívósan, keress egy olyan dolgot, amit igazán szeretnél csinálni, pl: kaktuszokkal foglalkozni, vagy varrni vagy főzni, és ezt fejleszd tökéletesre, szánj erre is időt, érd el, hogy a környezetedben ezt megemlegesség. (Margitka epertortája) Azonkívűl egyenes háttal járj, nézz bátran az emberek szemébe, mosolyogj, légy szeretetreméltó és segítőkész,

tuti, hogy mire ezeket megteszed, az önbizalmad is meglesz

2009. okt. 27. 12:17
 2/4 anonim válasza:
Igyál sok Matrózt!
2009. okt. 27. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
ja, az elsőhöz hasonlóan neked fontos szellemi, testi teljesítmények erősítik az önbizalmat. Csak mer elkezdeni foglalkozni azzal, amit szeretnél. Ha nem tudod mit szeretnél, kóstolj bele dolgokba, aztán majd kiderül.
2009. okt. 27. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:

bocs elírtam:

Az elsőhöz hasonlóan a neked fontos szellemi, testi teljesítmények erősítik az önbizalmat. Csak merj elkezdeni foglalkozni azzal, amit szeretnél. Ha nem tudod mit szeretnél, kóstolj bele dolgokba, aztán majd kiderül.

2009. okt. 27. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!