Tetszettek a lányok, de sosem próbálkoztam náluk mert féltem. A bánatomat az xbox live-ba fojtottam (cod black ops 1) és naponta 10 órát játszok vele, és imádom. Eddig sportoltam, deszkáztam, fociztam, de már ez az életem, és rohadtul élvezem, nagyon király. L96A1-es snipert használok extended maggal tuningolva, tigris mintával, secondary-nak meg python revolvert használok, és flashbang-em van, mezei fraggel. Persze fel vagyok szerelve gyors újratöltéssel is.
Ha már mindenképpen otthon, monitor előtt ücsörögsz, inkább tanulj programozni, annak legalább értelme is lenne.
2013. aug. 10. 18:26
5/23 anonim válasza:
Ez hatalmas! :D Rohadt jól csinálod. Gondolom ez paródia. Nekem leesett :D Ahogy leírod, hogy mihez mit használsz, az zseniális. Szerintem jó lehet az életed :) nem kell neked p1na
2013. aug. 10. 18:29
6/23 anonim válasza:
Töröld nemóriát majd gomdosan b*zd szét egy jó nagy kalapácsal ja megvagy ásd el magad
7/23 anonim válasza:
Szerintem csak gyökerek játszanak FPS-eket. Általános iskolás koromban még én is toltam párat, de az igazság az, hogy az akkori FPS játékok fényévekkel jobbak voltak és bonyolultabbak is(értsd: nem egy csövön vezettek végig néha még el is lehetett tévedni, a HP-d nem regenerálódott csak úgy mágikusan hanem be kellett osztanod,volt olyan ahol kb. 30 fegyvered volt a mostani kettő helyett stb. ).
Bajnak nem baj, hogy bírod, de az egész nem ér meg két óra játékidőt összesen szerintem.
8/23 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy minden évben ugyanazt a játékot adják ki csak megspékelik a nevét egy kis fűszerrel, a nép meg viszi mint a cukrot.
2013. aug. 10. 18:31
9/23 anonim válasza:
Ha legalább PC-n játszod az még egy enyhítő körülmény.
2013. aug. 10. 18:32
10/23 anonim válasza:
Na mindegy azt a részt nem olvastam, hogy XBOX. Az egér+billentyűzet kombónál jobb nincs. Azért nem játszhatnak a konzolosok PCs-ek ellen mert esélyetek sem lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!