Mit lehet tenni a monotonság ellen?
Ha hazamész, akkor ne ülj le rögtön tanulni, hanem egyél előtte valamit, és mosd meg legalább az arcodat, az egy kicsit felüdít! A tanulást egy viszonylag könnyű tárggyal kezdd, csak utána foglalkozz a nehezebbekkel!
Ha unatkozol, akkor járj valamilyen szakkörre (kézműves, rajz), olvass, kézimunkázz, de akár főzhetsz is valamit. Foglalkozhatsz az általad tanult nyelvekkel is. Semmi sem érdekel? Majd elmúlik.
Keres 1 szakkört, vagy melót, suli után menny sétálni valahova vagy ülj fel a vonatra és irány a barátokhoz.
Másnap legfejebb késsel de 17 évesen simán belefér.
vegyél bérletet a jégkoriipályára vagy akárhova.
hívd el a barátaidat suli után teázóba,vagy akár traccspartyra.biztos vagyok benne,hogy elmennek veled.
akár egyedül is mehetsz teázni+egykis vizipipa.
énis eztszoktam.=Đ
Ugyan ez van velem is...:) Suli, aztán itthon vagyok, mert az én barátaim is a környező falukban laknak, itt meg nincsenek nagyon haverjaim akikkel tudnék valahova menni... De valahogy mégis feltalálom magam itthon. Sokat olvasok, fotózgatok, szobámat dekorálom, ilyenek..és jó dolog néha a szülőkkel vagy tesókkal elmenni sétálni estefele ;)
L17
utolsó vagyok.
Ja és igen: HANGSZEEER. Ha nem is zongora, de mondjuk egy nem olyan hűű de modern, átlag gitárért már nem kell nagyon sokat spórolni, és jól le tudja foglalni az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!