Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit lehet tenni a monotonság...

Mit lehet tenni a monotonság ellen?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és szinte minden napom ugyan olyan, alig történik valami. 8-15 között suli. Miután haza jövök fáradt vagyok, semmi kedvem semmihez, meg még tanulnom is kell. Mikor végezek kimenni se tudok mivel nincs olyan sok barátom, inkább kevés de rájuk rábíznám az életemet is. Ők viszont a következő városban laknak. Szóval hétköznap kimenni nem is szoktam. Bent ülök, zenét hallgatok esetleg gépzek, de már ezt is kezdem unni. Mit tegyek, hogy ne legyen minden nap ilyen monoton?
2009. okt. 26. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
én is ezt untam meg, és leléptem világot látni. de ha visszatérek, ugyanolyan szar lesz minden, nem bírom a punnyadást, szóval remélem az a temetésem napjáig nem történik meg.
2009. okt. 26. 22:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha hazamész, akkor ne ülj le rögtön tanulni, hanem egyél előtte valamit, és mosd meg legalább az arcodat, az egy kicsit felüdít! A tanulást egy viszonylag könnyű tárggyal kezdd, csak utána foglalkozz a nehezebbekkel!

Ha unatkozol, akkor járj valamilyen szakkörre (kézműves, rajz), olvass, kézimunkázz, de akár főzhetsz is valamit. Foglalkozhatsz az általad tanult nyelvekkel is. Semmi sem érdekel? Majd elmúlik.

2009. okt. 27. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Keres 1 szakkört, vagy melót, suli után menny sétálni valahova vagy ülj fel a vonatra és irány a barátokhoz.

Másnap legfejebb késsel de 17 évesen simán belefér.

2009. okt. 29. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

vegyél bérletet a jégkoriipályára vagy akárhova.

hívd el a barátaidat suli után teázóba,vagy akár traccspartyra.biztos vagyok benne,hogy elmennek veled.

akár egyedül is mehetsz teázni+egykis vizipipa.

énis eztszoktam.=Đ

2009. okt. 29. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
ha monotonság van, akkor én tekerek egy füves cigit és elszívom a haverokkal.
2009. okt. 30. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Hangszer. Nekem ez jött be. Láttam a gyerekektől, milyen könnyen megtanulnak furulyázni. Alt furulyát vettem, mert a szopránnak nagy éles a hangja. De a másik, amit javasolnék:futni, vagy gyalogolni. Utcán, v bárhol. Kell mozogni, meg levegőt szívni, de még fontosabb, hogy embereket látsz, esetleg ha rendszeresen ugyanakkor, előfordulhat, hogy ismertségeket tudsz kötni - ha más is ugyanarra gyalogol...Nem jó a falak között maradni. Menj el mindenre, amit meg tudsz fizetni, sokszor vannak ingyenes lehetőségek is, szabadtéri események, szóval mindefelé.
2009. okt. 30. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugyan ez van velem is...:) Suli, aztán itthon vagyok, mert az én barátaim is a környező falukban laknak, itt meg nincsenek nagyon haverjaim akikkel tudnék valahova menni... De valahogy mégis feltalálom magam itthon. Sokat olvasok, fotózgatok, szobámat dekorálom, ilyenek..és jó dolog néha a szülőkkel vagy tesókkal elmenni sétálni estefele ;)

L17

2009. okt. 30. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

Ja és igen: HANGSZEEER. Ha nem is zongora, de mondjuk egy nem olyan hűű de modern, átlag gitárért már nem kell nagyon sokat spórolni, és jól le tudja foglalni az embert.

2009. okt. 30. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!