Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez alól, hogy lehetne kibújni?

Ez alól, hogy lehetne kibújni?

Figyelt kérdés

Ősszel vinnének ismerősök a Balatonra. A település ahová mennének 4 óra legalább kocsival és akkor nem álltunk meg egyszer sem... /busszal mennek azzal még lassabb/

Én nekem akkor már suli van. Igaz hétvégén megyünk de nem tudom, hogy hogy alakulnak a sulis dolgaim mert új helyre megyek. / technikumra/ Így eltudom képzelni, hogy nagyon kileszek akkor.

Emellett nem láttom annak értelmét, hogy szombaton reggel elindulunk odaérünk délután eszünk és fürdnk egyet jó esetben és jöhetünk is haza... Most az, hogy csak utazzak egy csomót nem láttom értelmét. Mellesleg valószínűleg lesz ott 3 fő akivel nagyon összevagyok veszve. /legszívesebben megfojtanám őket/

2013. aug. 9. 13:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Megmondod, hogy suli van, nem tudsz menni. Nem kell hazudni, meg cifrázni. Talán majd legközelebb, s ennyi.
2013. aug. 9. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!