Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor egy ismeretlen számról...

Mikor egy ismeretlen számról hívnak téged telefonon, te mit mondasz a telefonba mikor fölveszed?

Figyelt kérdés
Nem titkosított telefonszámra gondolok,hanem egy olyan számra amiről pl. téged még sosem hívtak,nincs benne a névjegyzékedbe.
2013. aug. 5. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Az én számom titkosított, csak az ismerősök tudják, azok közül is az, aki arra érdemes. Ők nem adják ki másnak. Sehol nem szerepeltetem a neten se, szóval soha senki nem hív így fel. Max véletlen lehet, de olyan sem volt, ha lenne meg nem veszem fel.
2013. aug. 5. 18:27
 2/8 anonim válasza:

igen,tessék?

:)

2013. aug. 5. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt mondom: igen, tessék. Nem ezt kell?
2013. aug. 5. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen?
2013. aug. 5. 23:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs benne a névjegyzékemben, nem veszem fel. Kivétel amikor hívást várok, de általában nem várok. De ha várnék és felvenném, azt mondanám én is, hogy "Igen, tessék?".
2013. aug. 6. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Párnapja igy szoltam bele:igen igen véletlenül tényleg xd
2013. aug. 7. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen?
2013. aug. 7. 18:51
 8/8 anonim válasza:
Haló. Aztán ha nem mutatkozik be, vagy nem ismerem, megkérdezem, h kit keres.
2013. aug. 9. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!