Nektek is vannak ismeretlen ismerőseitek?
Nekem rengeteg van.Például,régebben,amikor buszoztam mindig ült velem szemben egy leszbikus kinézetű nő,nagyon szép arccal,viszont farmerben,bakancsban,meg sportosan járt meg tusi haja volt. Ismeretlenül is elkezdtem gondolkodni rajta hogy milyen ember lehet,vajon tényleg leszbikus-e.Sosem beszéltünk de rengeteget utaztunk együtt. Olyan lett nekem mint egy ismerős.
Aztán még sorolhatnám.Sok embert felismerek az utcán,és szerintem ok is engem,mégis olyan furcsa hogy olyan mintha ismerném de mégsem állok meg az utcán beszélgetni.
Valamiért olyan rossz,kicsit irritáló mindig látni ezeket az ismeretlen ismerősöket, akikről semmit nem tudok,viszont minden nap látok.És akkor is rossz ha például sokáig nem látom őket de aztán hónapok után megjelennek.Olyankor beszélgetnék velük ...
vannak barátaim,nem vagyok antiszociális csak most eszembe jutott ez az egész.
Nektek vannak ilyenek?
'Statisztái az életednek'
ezt nagyon aranyosan,szépen megfogalmaztad :)
jöhetnek még válaszok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!