Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nektek is vannak ismeretlen...

Nektek is vannak ismeretlen ismerőseitek?

Figyelt kérdés

Nekem rengeteg van.Például,régebben,amikor buszoztam mindig ült velem szemben egy leszbikus kinézetű nő,nagyon szép arccal,viszont farmerben,bakancsban,meg sportosan járt meg tusi haja volt. Ismeretlenül is elkezdtem gondolkodni rajta hogy milyen ember lehet,vajon tényleg leszbikus-e.Sosem beszéltünk de rengeteget utaztunk együtt. Olyan lett nekem mint egy ismerős.

Aztán még sorolhatnám.Sok embert felismerek az utcán,és szerintem ok is engem,mégis olyan furcsa hogy olyan mintha ismerném de mégsem állok meg az utcán beszélgetni.

Valamiért olyan rossz,kicsit irritáló mindig látni ezeket az ismeretlen ismerősöket, akikről semmit nem tudok,viszont minden nap látok.És akkor is rossz ha például sokáig nem látom őket de aztán hónapok után megjelennek.Olyankor beszélgetnék velük ...

vannak barátaim,nem vagyok antiszociális csak most eszembe jutott ez az egész.

Nektek vannak ilyenek?

2012. dec. 12. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen. Mondjuk en kisvarosbol koltoztem fel a fovarosban, es azt hittem ezert van ra hajlamom, hogy igy gondolkodjak. Most megint uj varosba koltoztem, sot uj orszagba is, es szep lassacskan itt is elokerulenek a vissza-visszatero arcok es szep lassan allando statisztai lesznek az eletemnek. De biztos forditva is igy van:)
2012. dec. 12. 20:50
 2/6 A kérdező kommentje:

'Statisztái az életednek'

ezt nagyon aranyosan,szépen megfogalmaztad :)

jöhetnek még válaszok

2012. dec. 12. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, mivel anyum műkörös, így folyamatosan jönek hozzá a vendégek, a 2. találkozásunkkor meg mindig rám szólnak, hogy Sziával köszönjek nekik. De addigra le is felejtem, hogy léteznek.
2012. dec. 12. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is vannak ilyenek. Régen mikor még buszoztam-vonatoztam akkor ott voltak, most meg csak úgy a városban járkálva vannak iylen emberek akik újra meg újra feltűnnek. Meg ezen kívül egy másik (külföldi) városba is elég gyakran járok, és már ott is ugyanígy megvannak ezek az "ismerősök", eltelik 4-5 hónap úgy hogy nem vagyok ott, aztán megyek és "jééé ez már megint itt van" - mondom magamba xD És sokszor én is késztetést érzek rá hogy valamelyikkel beszélgessek, de aztán valamiért mégse...valami mindig visszatart ebben, furcsa érzés.
2012. dec. 12. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a suliba vannak ilyenek. Nagyon sok embert észre sem veszek, azt se tudom, hogy léteznek, de vannak arcok akiket mindig figyelek, de sosem beszéltem még velük. De ugyanez meg van a buszon is.
2012. dec. 13. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem is van ilyen, sőt, mindenkinek. Akkor vagy otthonos már, hogyha vannak ilyen emberek az életedben.
2012. dec. 19. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!