Ebben a pillanatban mire vágysz?
Figyelt kérdés
(nem vádolhatnak meg azzal, hogy már volt ilyen kérdés, hisz ez egy egyszeri pillanat, és biztos, hogy még sosem volt :P)2009. okt. 25. 17:45
32/36 anonim válasza:
Első vagyok- nekem is teljesült a vágyam,azóta hatodszorra :D Mindenkié így teljesüljön ;)
33/36 A kérdező kommentje:
Ennek nagyon örülök, és igen, én is szurkolok a többieknek a sikerben. :)
2009. okt. 29. 17:27
34/36 anonim válasza:
egy gmc akármilyen (yukon, chevrolet, akármilyen pickup)
egy pizza sok kolbásszal meg hagymával és sajttal
egy már legalább négyesre teljesített emelt angol érettségi
meg egy vízum az usaba :)
18/L
36/36 anonim válasza:
Utsónak: Könnyű megoldani! Egy penge, egy hosszanti vágás a csuklódon, kicsit vársz, és kész!
Amúgy arra vágyok, hogy DJ legyek, és már meg is tettem az első lépéseket! Nekiestem egy remixet készíteni, ha kész lesz, belinkelem, addig legyen annyi elég, hogy Jumpstyle. Karácsonyra készül el kb, legalábbis remélem, hogy elkészül addig. Üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!