Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ebben a pillanatban mire vágysz?

Ebben a pillanatban mire vágysz?

Figyelt kérdés
(nem vádolhatnak meg azzal, hogy már volt ilyen kérdés, hisz ez egy egyszeri pillanat, és biztos, hogy még sosem volt :P)
2009. okt. 25. 17:45
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
78%
Arra vágyok, hogy benyisson a szobámba egy lány, aki tetszik és szeretem, és mondja a szemembe, hogy mindennél jobban szeret, de hát ez sajnos nem lehetséges :)
2009. okt. 25. 21:27
 22/36 anonim ***** válasza:
78%
arra, akit mindennél jobban szeretek. egy ölelésre, egy csókra, tőle :)
2009. okt. 25. 21:34
 23/36 anonim ***** válasza:
78%
arra az emberre akire már hónapok óta gondolok...:(
2009. okt. 25. 21:42
 24/36 anonim ***** válasza:
82%

Elvégre igaz...

Semmi sem lehetetlen, de most azért a tanulás mégiscsak fontosabb azt nézve, hogy annak az esélye, hogy híres gitáros (vagy akár híres ember, nem feltétlenül gitáros) legyek jóval kevesebb, minthogy majd egyszer munkát kapok, és dolgozni fogok. És nehéz a suli is, mert jó suliba jutottam be, és ha egyszer is megbukik valaki, akkor eltanácsolják... Szóval tartani kell a szintet. :D Viszont semmi sem egyszerű, az életbe küzdeni kell. :P

Meg persze nem nagyon ismerek olyan embereket, akikkel komolyan egy együttest össze lehetne hozni, hogy együtt tanulgassunk, és esetleg fellépjünk később valahol... :(

De azért hátha egyszer összejön, ha pedig nem, akkor marad a saját örömömre való gitározás! :D

Kösz a bíztatást!

15/F [ismét]

2009. okt. 25. 22:31
 25/36 anonim ***** válasza:
78%

Kedves 22:31! Tudod, engem sem biztatott soha senki, sot inkább lenéztek/lenéznek a mai napig! De mivel én nem azzal foglalkozom, hogy ki nem hisz bennem, meg kit kell útálnom, így elérem amit éppen akarok!

Figyelj, van ez az életed... Nem másé, csakis a Tiéd, annak szenteled, amire tényleg vágysz. Ha híres akarsz lenni, akkor annak áldozd az életed. Én is ezt fogom tenni az iskola után. Hidd el, a sors majd eléd teszi a megfelelo embereket, csak észre kell majd venned oket!

Minden sikerulhet, sot muszáj sikerulnie, persze azért meg kell érte kuzdeni, így tesz minket próbára az élet, hogy mennyire szeretnénk elérni a célunkat. Csak akkor tud valóra válni, ha soha, semmilyen korulmények kozott nem mondunk le róla. Tudod bennem még a saját anyám is kételkedik, azt mondja, belolem nem lehet nagy ember... de azt nem értem, hogy miért?! Hát, pedig én állítom, hogyha valamit akarok, azt meg is kapom!

Sok sikert, és kitartás! :)

21:10 voltam.

2009. okt. 25. 22:48
 26/36 anonim ***** válasza:
82%
Arra a lányra, aki tetszik nekem, és szeretem, és csak rá tudok folyton gondolni. Arra, hogy összejöjjünk, és együtt legyünk(mármint járjunk). 16/F
2009. okt. 25. 23:18
 27/36 anonim ***** válasza:
78%

Szarnom kell, szal mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy most éppen mire vágyom :) (Ezekután mindenkinek jó étvágyat/jó szerelmeskedést kívánok :D:D:D )

Nah, megyek is :)

2009. okt. 26. 02:29
 28/36 anonim ***** válasza:
78%
Arra, hogy ne zaklasson az a vadidegen csávó többet, felejtsen el örökre!
2009. okt. 26. 09:16
 29/36 anonim ***** válasza:
72%
Arra, hogy végre befestethessem a hajam feketére! *-*
2009. okt. 26. 11:30
 30/36 anonim ***** válasza:
Egy pizzára :-)
2009. okt. 27. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!