Hogyan győzzem le a tökéletesség iránti vágyamat?
Mindenki valamiben jó, de nem mindenben. Ha te is megtalálnád, hogy hozzád mi való, te miben vagy jobb, mint mások, akkor arra az egy dologra kéne összpontosítanod, abban jó lehetnél. Én pl. szeretek rajzolni, ez a tehetség adatott meg nekem, és ezt próbálom kihasználni. Vannak nálam sokkal jobb rajzosok, de nem adom fel ettől még, mert sok gyakorlással én is érhetek el valamit.
Ha úgy érzed, hogy nincs tehetséged a zenéléshez, vagy amiket szeretnél csinálni, akkor keress másik utat, amin van esélyed. De azt is el kell kezdeni valahol, és idő, mire eljutsz a célig.
Ha nincs ötleted, akkor is van megoldás, mert ha jobban megismered magad, akkor találnod kell valamit, amit szeretsz csinálni, és tudsz is.
Ráadásul mindig lesznek jobbak nálunk, de ettől még nem kell feladni!
De hogyan ismerjem meg jobban magamat? Mindig mikor ilyen önismereti cuccokra vállalkoztam, tök negatív eredményekre jutottam és csak annyit értem el, hogy még inkább letargiába süllyedtem.
Egyébként nem írtam, de 20 éves vagyok és nőnemű
Csak kitartás kell, és elszántság.Ha valóban elismerést szeretnél bármiben is, akkor addig kell kutatnod,küzdened érte míg meg nem találod.
Egyébként pedig én is ilyen voltam, de rájöttem hogy nincs értelme másokkal foglalkozni.Tudom hogy szomorú ezt mondani, de még nem nőttél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!