Rondának és kövérnek érzem magam, és emiatt rengeteget sírok. Próbálok ismerkedni fiúkkal, egy darabig minden jól megy, mondják, hogy jó fej, rendes, és kedves vagyok, de mikor küldök vagy mutatok magamról képet, utána már nem írnak, és emiatt nagyon rosszul érzem magam. Az kollégiumi pszichológus szerint testképzavarom van, mert kövérnek tartom magam.Most 61 kg vagyok (168 cm), de állandóan az jár a fejemben, hogy lehet vékony és szép. Már az öngyilkosságon is gondolkoztam :( Valaki?
Az nem vészes még hogy ilyen paramétereid vannak, eljársz futni, biciklizni délutánonként, ha érzel magadban egy kicsi akaratot egyáltalán
A kajázással meg óvatosabban bánnék, gondolom eszel rendesen mint az ember, ebből kell visszavenni inkább kis mennyiséget, de többször és könnyűt
Meglátod egy pontos mérleg 3-4hónap után nem 61-et fog mutatni hanem 56-54et
Addig tegyél ennek érdekében, míg nem megy fel több kg. Utána csak rosszabb
21/F
2013. aug. 3. 23:01
3/8 anonim válasza:
Életkor? Élőben ismerkedj, ne levelezéssel. Hol laksz?
Megsúgom, hogy a csajok már akkor sem írnak semmit, ha megírok nekik egy szót, mi van velem. Fényképig el se jutunk.
2013. aug. 4. 01:11
4/8 anonim válasza:
első, te nagyon hülye vagy!!
a fogyáshoz sportolni kell és egészségesen kajálni!
azzal, ha keveset enne csak az izmai fogynának, nem a zsír meg minden más baja lenne!
2013. aug. 4. 10:29
5/8 anonim válasza:
Kezdj el mozogni! Otthoni torna is megteszi! Tűzz ki magad elé kis célokat, hogy napról napra többet csinálsz egy adott gyakorlatból. Mellette tényleg kisebb kajaadagok nagyon fontos a sok zöldség, és a gyümölcs is!! A cukrot, lisztet, tésztát..stb mű kajákat próbáld mellőzni. Nem kell aszkéta életmódba kezdened. De ezzel javulni fog a közérzeted, és a kilóid (ami egyébként a normálisba tartozik, de nem tudom milyen a testfelépítésed) száma is kevesebb lesz. És a sport tényleg növeli az önbizalmat. Ez tapasztalat :) 164 cm-es lány vagyok aki tavaly 83 kg volt most 62-61..De még kb 10 hátra van tudom, de haladok a célom felé. Sosem volt önbizalmam főleg a fiúk terén. Kiskoromban sokat csesztettek az alakom miatt mert már akkor is volt rajtam felesleg. És ez nagyon bennem maradt. Még most is küzdöm ezzel, de ahányszor eddzek utána mindig jobban érzem magam, mert tudom, hogy tettem valamit azért hogy jobban nézzek ki. Remélem tudtam valamennyit segíteni.:) 17/L
2013. aug. 4. 11:39
6/8 anonim válasza:
4-es te vagy a nagyon hülye...
a fogyás alapja az evés visszafogása. szart se ér napi 10 km futás ha utána hányásig zabálod magad.
hozzászólásod másik részére reagálva: a szervezet először a zsírszövetet kezdi el bontani, ha elfogy a zsírszövet, akkor az értékes fehérjéből álló izomszövethez kénytelen nyúlni
ja, és ne üsd bele a pofád olyan dologba amihez lófaszt se értesz
2013. aug. 4. 23:06
7/8 anonim válasza:
Egyél sokszor, de keveset, és könnyű ételeket. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget. Mozogj rendszeresen, fuss, biciklizz, vagy bármit! Este 6-7 után már ne egyél, hanyagold a fehér kenyeret.
2013. aug. 5. 08:55
8/8 brigofrigo válasza:
nem vagy kövér. ez a testméret még a biológia könyvekben is az átlag sujj kezdete már majdnem az átlag sújj alatt van ami azt jelenti h rohadt vékony vagy :D én is önbizalom hiánnyal szenvedek.. pont ugyan ez a bajom.. de a barátaim segítenek. és az öngyilkosság nem megoldás. :) akinek meg nem tetszel az elcseszett egy esélyt.. próbálj önbizalmat gyüjteni és úgy lesz több eséjed reggelente a tükörbe mond szép vagyok. szép vagyok és minden nap észreveszel magadban valami szépet. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!