Mennyire érzitek magatokat kényesnek? - 10-es skálán hányadikak lennétek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 11:34
11/29 anonim válasza:
3,5
Nem vagyok az a kényes fajta! :/
12/29 anonim válasza:
Én sem vagyok olyan kényes, de olyan 5-öt adnák. Ételben vagyok nagyon válogatos, de amugy minden jo.
17/L
13/29 anonim válasza:
10/8 kajára és tisztaságra kényes vagyok, másra nem.
19/29 anonim válasza:
10/20
Nem is az, hogy kényes, hanem érzékeny.. Hozzám csak szépen lehet szólni, különben össze török.. xD Kajában, csak anyu főztje az oké.. :D Mondjuk rend terén nem érdekel annyira.. Főleg más szemete. a Saját szobámba hát még oké, hogy takarítgatok.. De pl. konyhába, na jó biztos.. a Saját mocskom össze szedem másét nem fogom.. xD
picit megütöm magam már visítok.. De nem azért mert h úristen hozzám ért az ajtó, hanem ilyen puha fos a bőröm és ahogy neki megyek vminek a csontomba nyilal és majd beszarok.. xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!