Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ciki ha egy fiúnak fehér...

Ciki ha egy fiúnak fehér iPhone 5-je van?

Figyelt kérdés
16 éves gimis fiú vagyok, érdekelne a véleményetek, hogy ciki e ha fehér ájfon 5-öm van! a válaszokat előre is köszönöm!:)
2013. aug. 3. 02:01
1 2
 11/19 anonim válasza:
mellesleg előző hsz. vagyok, az iphone egyáltalán nem jobb sok telefonnál, és csak a márkát fizeted. nekem SE xperia arc s-em van, ami mostmár 50e ft, de 30-ért is simán hozzá lehet jutni, és JOBB, mint egy iphone 4.
2013. aug. 3. 17:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Elegem van az olyan taknyos kölyökből, akik apuci-anyuci pénzével verik a nyálukat. Szerintem igenis felháborító és bicskanyitogató, hogy 16 éves 260ezret költesz egy telefonra. Nem az irigység szól belőlem, csak a pszichológiai ismeretemből adódóan a Te kérdésed abszolút nem lényeges, sokkal inkább, hogy elmondhasd, hogy neked iPhone-od van! Majd megtanulod, hogy ettől nem leszel boldogabb!
2013. aug. 3. 17:18
 13/19 anonim válasza:

A Srác feltett egy kérdést és egyből tizen rátámadtak, mert iPhone 5-öt akar venni és a szinnel kapcsolatban kert segitséget. A márkára rá kell fizetni, de ez máshol sincs másképp pl.: ruhák stb. Aki megengedheti az miért ne tegye?

Mindig is voltak gazdagok. A telefon meg egy jó telefon, elismerem túlárazott, de jó. És Android használó vagyok!!

2013. aug. 3. 17:25
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább ezt vedd meg, ez biztos nem ciki, sőt rajongani fognak körülötted.

[link]

Úgyis drága telefonra vered hát vedd meg ezt.

2013. aug. 3. 17:37
 15/19 A kérdező kommentje:
Jerry 7. Köszönöm hogy mellettem állsz. Egy hozzászólónak már leírtam privátba a dolgokat. Nem vagyok gazdag, Ösztöndíjból kapartam össze a pénzt rá! (ha ez érdekel: 1hét iskola, 1 hét munkahely) A családom nem tudná megvenni, és már évek óta szeretnék egy iPhone-t.
2013. aug. 3. 18:18
 16/19 anonim válasza:

"60.000 Ft egy telefonra amit ha megfúj a szél ketté törik??"

ezt te melyik pizsamádba álmodtad te idióta?

te sem fogtál még a kezedbe iphonet :)

az enyém nem egyszer esett betonra, és semmi baja ;)

amúgy nem gáz.

2013. aug. 3. 21:53
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Bár lehet hogy a feketénél maradok!:)
2013. aug. 3. 22:46
 18/19 anonim ***** válasza:

szerintem olyat vegyél ami neked tetszik.

meg amúgy ezekre lehet csináltatni vagy szerezni mintás hátlapokat is nem?

és biztos valami mintássat szereznék rá, valami poénossat. apple logó helyett körtés vagy valami :)

2013. aug. 5. 18:39
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!! :)) Gondolkodom rajta:)
2013. aug. 5. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!