Ciki ha egy fiúnak fehér iPhone 5-je van?
Bújj el ez nagyoon gáz.. :/
2013. aug. 3. 02:16
Istenem, de utáltam a 15-18 éves korszakomban, hogy mindennek az esztétikai szempontja volt a legfontosabb. Ne mások után menj, ha az tetszik, azt vedd meg. De, ha 30-40 éves öltönyös fasziknál nem gáz, nem hiszem, hogy nálad is az lesz egy 200.000-es telefon.
2013. aug. 3. 08:19
3/19 A kérdező kommentje:
Nos.. 64GB-osat veszek, tehát 260.000 Ft* Ja és i love hungary de tényleg... Istenem
260.000 Ft!!! O.o EMBER TE ESZEDNÉL VAGY??? 260.000 Ft egy telefonra amit ha megfúj a szél ketté törik?? ebből a pénzből olyan gépet össze lehetne rakni hogy ketté áll a füled
2013. aug. 3. 11:40
oh nem értitek! A gyerek csak azért tette fel a kérdést, hogy vagizhasson vele, hogy van pénze 260-ért telefont venni.
2013. aug. 3. 16:00
6/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló. Nem tudom miért baj az, ha valaki tehetős! (Ezen a héten a kb. 4-szer kell leírnom!.. so no problem....) Visszatérve rá, ez egy olyan oldal ahol válaszokat kapok ha kérdésem van! ÉRTELMES válaszokat, szóval kíméljetek meg ha valami problémátok van! Köszönöm!
Nem baj, csak a kutyát nem érdekli!
2013. aug. 3. 16:40
8/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki! De én a helyedben várnék őszig, mert jönnek mindjárt az új iPhonok, pontosabban kettő: egy olcsóbb (gondolom ez nem nagyon érdekel :)) és az új csúcs telo 5S vagy 6 még nem tudni. A szin meg szerintem mind1. Az iPhone-t a designe és az OS teszi különlegessé, és ezen a szi nem változtat.
2013. aug. 3. 17:06
9/19 A kérdező kommentje:
Kedves 16:40-es válaszoló HA NEM ÉRDEKEL AKKOR MIÉRT POFÁZOL BELE ISTENEM :((( ILYEN RETARDÁLTAK AZ EMBEREK ????????
Végre az utolsó kommentelő! Köszönöm a válaszod! Nagyra értékelem!:D Igaz, az IOS és a design! I Love USA!! Apple-nél nincs jobb és nem is lesz :)
10/19 anonim válasza:
szerintem az rosszabb, hogy ezt megkérdezted. a telefonnak semmi köze nincs a személyiségedhez... márpedig az a fontos, nem?
most ha valakinek nincs iphone-ja, csak egy narancssárga nagyon régi nokiája, akkor az már ciki, és ő attól gáz ember?:/
egyébként meg a fehér nem női szín, hanem uniszex. mondjuk igen, ha rózsaszín lenne, azt mondom, hogy gáz...
de már láttam az én telefonomból fehéret fiúnál, amiből pedig nekem fekete van, és lány vagyok... szerintem tök mindegy, hogy fekete vagy fehér van egy fiúnál...
2013. aug. 3. 17:12
Kapcsolódó kérdések: