Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet legyőzni a...

Hogyan lehet legyőzni a hisztis pitsáskodást?

Figyelt kérdés
Bevallom. Egy hisztis pitsa vagyok sokszor. De nem akarok ilyen lenni. Szüleim nevelése miatt lettem ilyen. Mit tudok tenni, hogy megváltozzak?
2013. aug. 1. 23:19
1 2
 11/19 anonim válasza:

Sajnos nem tudom,hogy változhatnál meg,viszont engem is érdekel a kérdés,reméljük kapsz hasznos választ is.

Eddigi válaszolóknak: a kérdező belátta,hogy hisztis és,hogy ez nem a megfelelő magatartás, változtatni szeretne rajta,de mivel így nevelték a szülei,nem tudja,hogy kell. Erre ti meg csak arról papoltok,hogy senki se szereti hisztis pitsákat meg,hogy gyerekként kellett volna megnevelni stb ezeket eddig is tudta, ezek tökéletesen haszontalan válaszok. (kiv. az első válasz)

2013. aug. 2. 09:03
 12/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm a pár darab értelmes választ.

Akik meg ennyire hajtják a pofont. Kaptam eleget.Soha nem preferáltam, ha egy szülő odáig menjen el, hogy megüti, megpofozza a gyerekét. De ti üssétek nyugodtan.. én biztos nem úgy fogom nevelni, hogy meg kelljen ütni. (Mindenki más, nem kell ezután sem azt bizonygatni nekem, hogy a pofon az kell, mert hidegen fog hagyni) Nem kell, hogy szüleim tartsanak el. Nem kell, hogy anyám főzzön rám. Elképzeltetek gondolom egy szőke, csini csajt. Aki tényleg mindent megkap. De pont ellenkezőleg. Régen mikor még csak én voltam szüleimnek, szegények voltunk. "Első pici lány a családban. Mama első lány unokája. Kényeztessük el" Alig volt pénzünk mégis mindent megkaptam. Azóta kicsit gazdagabbak lettünk, a szükséges dolgokat megkapjuk, de nem hozzák le nekünk a csillagokat. Nem én mondtam nekik, hogy így neveljenek. A hisztizést pedig nem arra értem, hogyha megyünk vásárolni és nem vesznek meg valamit, elkezdek bőgni meg hepciáskodni.. Még a koromat sem tudjátok. Az is lehet, hogy nem vagyok hisztis pitsa, csak én állítom magamról.

Ebben a kategóriában előítéletesebbek az emberek. Nem ez az első tapasztalatom. Kiírtam ide is a kérdést meg a családi kategóriába is. Itt egyből támadtok, meg pofont osztogattok. A másik kategóriában pedig példákat kérnek, mert így nem tudják eldöntetni, hogy az vagyok-e, olyanokat írnak, hogy legyek türelmesebb stb.

2013. aug. 2. 11:12
 13/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat, már megint a másik fiókomból írtam. Én vagyok BeBe is.
2013. aug. 2. 11:13
 14/19 anonim ***** válasza:
A ma 11:12-re válaszul. Ne bántsda gyereked. Én azt írtam, hogy nem akarlak meggyőzni, és nem is tudnálak meggyőzni. Neveld majd belátásod szerint. Olyan lesz, mint ti. Te a szüleid nevelési kudarca vagy, vagy pedig a nevelésüknek a hiánya. Viszont van egészséges helyzetfelismerésed, azt mondhatnánk, betegségtudatod van. Ez megkönnyíthetné az önfejlődésedet, ha ha lenne benned erre hajlam. Nincs. Símán elutasítasz itt is mindet, ahogy látom. Így nehéz lesz. Minden jót!
2013. aug. 2. 11:42
 15/19 anonim ***** válasza:
A több fiókról meg... nos, nyilván egy jellem is vagy...
2013. aug. 2. 11:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Undorító vagy. Nem tudsz rólam semmit, mégis olyanokat vonsz le, ami egyáltalán nem igaz. Azért van még egy fiókom, mert az elsőt amikor csináltam, még a saját nevemet adtam meg. Töröltettem a moderátorokkal, hogy tudjak még egyet csinálni, de nem törölték, ezért ugyanúgy használom, de csináltam még egyet, amin nem a saját teljes nevem van kint. A két kérdés ugyanaz.(nem adom ki magam másnak) De annyira látszik, hogy akik odaírnak, mennyivel normálisabbak. De minek magyarázkodok egy ilyenek...

Hálaistennek hogy nincsenek ilyen előítéletes, undok emberek a környezetemben. Mondanék rád annyi mindent, de akkor lesüllyednék a te szintedre.

Nem kérek több választ. A másik kategóriában megkapom. Az értelmes válaszokat. Abből meg tanultam, hogy ebbe a kategóriába cs*cska emberek írnak, tisztelek a kivételnek.

2013. aug. 2. 11:56
 17/19 anonim ***** válasza:
54%

"Ebben a kategóriában előítéletesebbek az emberek."

Leírod magadról, hogy hisztis pic$a vagy, és utána fel vagy háborodva, ha hisztis pic$ának titulálunk?

2013. aug. 2. 16:57
 18/19 anonim ***** válasza:
BeBe_8, ez önmagáért beszél. Nem is kell hozzátennem semmit. Ezért mondtam, hogy reménytelen vagy.
2013. aug. 2. 19:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmasak vagytok emberek! Tényleg azt hiszitek, hogy a pofon megoldás? A kérdező segítséget kért bazki! Felismerte egy saját hibáját, és ezzel már is mérföldekkel előttetek jár! Szánalom, komolyan mondom. Kérdező kitartás! Mindenkinek vannak hibái, és így vagy úgy, de mindenki sérült. Ezek a sérülések pedig jórészt a gyerekkori sérelmekből származnak (olyan nincs, hogy valakit nem érnek sérelmek gyerekkora során). Ezeknek a felismerése és legyőzése pedig nem más mint a személyiségfejlődés. Ez azonban egy életen át tartó folyamat, magyarán nem lehet egyik pillanatról a másikra megszabadulni hibáinktól. Mindenesetre sok szerencsét kívánok, bármihez is kezdesz :D
2013. aug. 2. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!